عناصر گروه تروریستی بوکوحرام هفت دختر را در روستایی در منطقه دیفا واقع در جنوبشرق نیجر ربودند.
نیجر اعلام کرد، نیروهای مسلح این کشور عملیات زمینی و هوایی را علیه بوکو حرام در اطراف دریاچه چاد در جنوب شرقی کشور انجام دادند که بیش از ۲۸۰ عضو این گروه افراطی طی آن کشته شدند.
ارتش آمریکا شش نفر از اعضای نیروهای مسلح را به خاطر نقششان در ماموریت ۲۰۱۷ در نیجر که منجر به مرگ چهار آمریکایی و چهار نفر از سربازان نیجری شد، مجازات کرد.
پنتاگون اعلام کرده با توجه به تغییر راهبردهای نظامی آمریکا، درصدد است تا اکثر کماندوهای خود را از نیجرخارج کند.
رئیسجمهور نیجر با اشاره به اینکه هرج و مرج در لیبی تهدیدی برای امنیت و ثبات کشورهای همسایه است، کشورهای اروپایی را به تلاش بیشتر برای تحقق ثبات در لیبی فراخواند.
دو ماه پس از انتشار خبر ایجاد پایگاه پهپادی واشنگتن در «نیجر»، ارتش آمریکا تأیید کرد استقرار پهپادهای مسلح در این کشور آفریقایی را شروع کرده است.
حمله عناصر گروه تروریستی «بوکوحرام» به یک پایگاه ارتش نیجر در جنوب شرقی این کشور به کشته شدن ۱۰ نظامی منجر شد.
در چند عملیات انتحاری که 14 خرداد در یکی از بزرگترین شهر نیجر واقع در مرز نیجریه رخ داد، دستکم نُه نفر کشته شدند.
افراد مسلح با حمله به افراد یک قبیله در نیجر دستکم ۱۷ نفر از آنها را به قتل رساندند.
طبق گزارش رسانه آمریکایی، در ادامه تقویت حضور نظامی این کشور در قاره آفریقا، واشنگتن در حال ساخت یک پایگاه پهپادهای رزمی در نیجر است.
سرکرده گروه تروریستی وابسته به داعش در غرب آفریقا مسئولیت حمله به نیروهای ویژه آمریکا در نیجر و نیز حمله به نظامیان فرانسوی در مالی را برعهده گرفت.
وزرای خارجه ایران و نیجر پنج شنبه شب در دیداری دوجانبه ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه ای و بین المللی را بررسی کردند.
وزیر امور خارجه ایران که به نیجر سفر کرده، با رئیسجمهور این کشور دیدار کرد.
در دیدار وزیر خارجه ایران با نخست وزیر نیجر بر توسعه مناسبات به ویژه روابط اقتصادی دو کشور تاکید شد.
بارش شدید باران و جاری شدن سیل طی ۳ ماه گذشته در نیجر باعث کشته شدن دستکم ۵۰ نفر و آوارگی ۱۲۰ هزار نفر شده است.
وزیر خارجه نیجر در پیامی به همتای ایرانی اقدامات تروریستی اخیر در تهران را محکوم و حمایت خود را از دولت ایران برای مبارزه با تروریسم اعلام کرد.
در پی قطع روابط دیپلماتیک چند کشور عربی با قطر، نیجر نیز سفیر خود را از قطر فراخواند.
نیروهای امنیتی نیجر 57 تروریست بوکوحرام را شب گذشته در جنوب شرق این کشور از پا در آوردند.
وزیر کشور نیجر اعلام کرد که ۲۰ تروریست گروه بوکوحرام خود را تسلیم مسئولان این کشور کردند.
وزیر خارجه نیجر از آمادگی کشورش برای افتتاح سفارتخانه در تهران خبر داد و از وزیر خارجه ایران برای سفر به این کشور دعوت به عمل آورد.
برخی منابع از ربوده شدن یک شهروند آمریکایی در شهری واقع در مرکز «نیجر» و کشته شدن محافظان وی توسط افراد مسلح خبر دادند.
وزیر کشور نیجر روز شنبه اعلام کرد که نظامیان چاد در منطقه دیفا واقع در جنوب شرقی نیجر مستقر نشده اند.
حمله گروه تروریستی و افراطی «بوکوحرام» به پادگانی نظامی در جنوب نیجر منجر به کشته شدن 7 سرباز نیجری شد.
در حالی که نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نیجر همچنان در بازداشت به سر می برد، تبلیغات برای دور دوم این انتخابات از روز سه شنبه آغاز شده است.
سازمان ملل با استقبال از برگزاري انتخابات رياست جمهوري و پارلماني در نيجر از همه طرف ها خواست براي طرح شکايات احتمالي درخصوص انتخابات، از طريق قانون اقدام کنند.
سخنگوی ائتلاف ضد دولت نیجر بار دیگر اعلام کرد که مخالفان دولت به هیچ عنوان نتیجه انتخابات ریاست جمهوری را به رسمیت نمی شناسند.
کمیسیون انتخابات نیجر اعلام کرد که انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری در برخی نقاط این کشور روز دوشنبه نیز ادامه خواهد داشت.