کمیسیون انتخاباتی نیجریه روز یکشنبه اعلام کرد نتایج اولیه انتخابات ریاست جمهوری این کشور از روز دوشنبه اعلام خواهد شد.
کمیسیون انتخاباتی نیجریه در حالی این مطلب را اعلام کرد که به علت مشکلات فنی، رای گیری در برخی از دفاتر اخذ رای هنوز ادامه دارد.
آتاهیرو جگا، رئیس کمیسیون مستقل انتخابات نیجریه اعلام کرد « ما امیدواریم در 48 ساعت آینده (به دنبال بسته شدن دفاتر رای گیری در شامگاه شنبه) و حتی پیش از آن بتوانیم نتایج انتخابات را اعلام کنیم ».
تاخیر در تحویل تجهیزات انتخاباتی و نقص فنی در ارتباط با استفاده رای دهندگان از این تجهیزات برای نخستین بار، کمیسیون مستقل انتخابات را مجبور کرد عملیات رای گیری را در برخی از دفاتر روز شنبه معلق کند و رای گیری روز یکشنبه از سرگرفته شود.
به گفته جگا این مشکلات 348 دفتر اخذ رای از مجموع 150 هزار دفتر رای گیری را از جمله 90 دفتر رای گیری را در لاگوس، پایتخت اقتصادی، نیجریه تحت تاثیر قرار داد.
جگا تصریح کرد اما در دفاتری که هیچ مشکلی به وجود نیامده و یا دفاتری که رای گیری در آنها خاتمه یافته، شمارش آرای ریاست جمهوری پیش تر آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابوجا، کمیسیون مستقل انتخابات نیجریه شامگاه یکشنبه تصریح کرد شمارش نهایی نتایج از روز دوشنبه تا سه شنبه در مرکز شمارش آراء در ابوجا آغاز خواهد شد.