ارتش نیجریه در حمله به اردوگاه بزرگ بوکوحرام در ایالت بورنو در شمال شرق این کشور بیش از ۱۵۰ تن از آنها را کشت.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، ابراهیم اتاهیرو ، سخنگوی ارتش نیجریه امروز چهارشنبه اعلام کرد که حمله نظامیان ارتش به اردوگاه گروه شورشی بوکوحرام در شمال شرق این کشور با کشته شدن 150 تن از عناصر بوکوحرام و 16 نظامی همراه بود.
وی افزود: این اردوگاه بوکوحرام در ایالت بورنو که با تسلیحات سنگین شورشیان محافظت شده بود در دوازدهم سپتامبر گذشته هدف حمله نظامی ارتش نیجریه قرار گرفت که به کشته شدن حدود 150 تن از تروریست های بوکوحرام منجر شد و تلفات نظامیان ارتش در این درگیری نیز 16 کشته و 9 مفقود بوده است.
رئیس جمهور نیجریه از چهار ماه پیش در سه استان بورنو، یوبی و اداماوا در شمال شرق نیجریه حالت فوقالعاده اعلام کرده است.
ارتش نیجریه طی این مدت به مبارزه با ناامنی و خشونت در مناطق شمال نیجریه که به گروه بوکوحرام نسبت داده می شود پرداخته است