در پی توصیه دولت های خارجی به شهروندان خود برای سفر به مصر و لغو سفرهای گردشگری خارجی به این کشور، صنعت گردشگری و اقتصاد مصر به شدت از بحران اخیر صدمه دیده است.
روزنامه گاردین در مقاله ای به قلم گوین توفام و تری مک آلیستر نوشت: آلمان و سوئد درباره سفر به مصر هشدار داده است. وزارت امور خارجه انگلیس نیز از اتباع این کشور خواسته است به غیر از موارد ضروری از سفر به مصر اجتناب کنند. شرکت مسافرتی «تی یو ییTUI» آلمان نیز همه سفرهای گردشگری خود را به مصر به مدت یک ماه لغو کرده است و اپراتورهای سوئدی این شرکت نیز همین فرآیند را دنبال کرده اند.
شرکت های انرژی انگلیس در حال کاهش تعداد کارمندان خود هستند با این حال آنها می گویند سطح تولید خود را کاهش نداده اند.
شرکت نفتی شل اعلام کرد:« دفاتر شل در مصر به منظور تضمین ایمنی و امنیت کارمندان خود تعطیل شده اند و سفرهای تجاری به این کشور نیز محدود شده است. ما اوضاع در مصر را زیرنظر داریم.»
شرکت بریتیش پترولیوم نیز اعلام کرده است به دقت اوضاع را زیرنظر دارد. شرکت جنرال موتورز فعالیت خود را در مصر برای مدت نامعینی متوقف کرده است و شرکت الکترولوکس نیز به کارمندان خود گفته است سرکار نیایند.
درآمدهای گردشگری حدود ده درصد از درآمدهای اقتصادی مصر را تامین می کند. به رغم کاهش شدید سفرهای گردشگری به شهرهای جنوبی مصر از آغاز بهار عربی، سفر اتباع انگلیس به شرم الشیخ و دیگر تفریح گاههای ساحلی مصر همچنان ادامه دارد.
اتحادیه مسافرتی آبتا اعلام کرد تعداد گردشگران انگلیس در تفریحگاه های دریای سرخ نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. هم اکنون حدود چهل هزار انگلیسی در این منطقه هستند.
سخنگوی این اتحادیه گفت:« با این حال ما انتظار داریم تعداد گردشگران انگلیسی در مناطقی که وزارت امور خارجه درباره آنها هشدار داده است کاهش یابد.»