تظاهراتکنندگان مصری با یورش به ساختمان دادگاه اسکندریه، اسناد رسمی، دفاتر و میز و صندلیهای طبقه اول را آتش زدند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از المصری الیوم، نیروهای دفاع شهری توانستند آتش سوزی دادگاه اسکندریه را مهار کنند.
بر پایه این گزارش تظاهراتکنندگان به ساختمان دادگاه کل اسکندریه یورش برده و طبقه اول ساختمان را که شامل دفاتر اداری است به آتش کشیدند.
تظاهراتکنندگان همچنین لاستیکهای خودروها را در مقابل دادگاه آتش زدند.
بنابر این گزارش رئیس پلیس نیروهای تامین امنیت دادگاه در جریان حمله تظاهراتکنندگان به ساختمان دادگاه زخمی شد و اسلحه وی نیز به سرقت رفت و این در حالی است که نیروهای پلیس المنشیه سریعا در مکان حاضر شده و 10 نفر از تظاهراتکنندگان را که در یورش به دادگاه و آتش زدن آن دست داشتند، بازداشت کردند.
درگیری بین تظاهراتکنندگان و نیروهای امنیتی در مقابل دادگاه اسکندریه پس از آن رخ داد که هیئت دادگاه از رسیدگی به قضیه قتل انقلابیون صرف نظر کرده و جلسه دادگاه شاهد مشاجره کلامی بین وکلا بود.