دولت جمهوری دموکراتیک کنگو تقاضای شورشیان شرق این کشور را برای مذاکره درباره آتش بس نپذیرفت.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر، بسیاری از شهروندان شهر «گوما» از بیم درگیری ها و خشونت های جاری در حال ترک این خانه و کاشانه خود هستند.
احتمال می رود که پس از جنگ سال های هزار و نهصد و نود و چهار تا دو هزار و سه میلادی که موجب کشته شدن پنج میلیون نفر شد، بحران بار دیگر به این کشور آفریقایی بازگردد.
شورشیان در پنج کیلومتری شهر گوما موضع گرفته اند و معتقدند که دولت جمهوری کنگو توافق سال دو هزار و نه را زیر پا گذاشته است.
فرمانده شورشیان می گوید: هدف ما از استقرار در نزدیکی گوما این بود که به اینجا بیاییم و نشان دهیم که هیچ قصدی برای ورود به شهر نداریم اما اگر ارتش به ما حمله کند، ما هم واکنش نشان داده و وارد شهر می شویم.
سازمان ملل متحد نزدیک به شش هزار و هفتصد سرباز حافظ صلح به گوما اعزام کرده است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز روز شنبه در پی برگزاری نشستی اضطراری، پایان دادن به درگیری های جمهوری دموکراتیک کنگو را خواستار شد.