يك ماه پس از كشته شدن سفير آمريكا در ليبي، وزارت خارجه ايالات متحده از ورود ˈلارنس پاپˈ كاردار جديد براي تحويل گرفتن سفارت واشنگتن در طرابلس به اين منطقه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري شينهوا، ˈويكتوريا نولاندˈ سخنگوي وزارت خارجه آمريكا، روز پنجشنبه در بيانيه اي اعلام كرد كه ˈپاپˈ به عنوان كاردار جديد واشنگتن در طرابلس وارد اين منطقه شده است.
وي ادامه داد: انتخاب آقاي پاپ به عنوان كاردار جديد آمريكا در ليبي، حاكي از جديت آمريكا در حفظ روابط با ليبي است.
سخنگوي وزارت خارجه آمريكا، مردم ليبي را در حال عبور از دوره اي تاريخي و پرچالش اعلام كرد و تقويت روابط اقتصادي، اجتماعي، سياسي و آموزشي واشنگتن - طرابلس را از اهداف كاري نماينده جديد ايالات متحده در اين منطقه عنوان كرد.
خبرگزاري فرانسه از انتصاب نماينده جديد آمريكا در ليبي در روز سه شنبه خبر داده بود.
پاپ يك ديپلمات كهنه كار آمريكايي است كه از سال 1969 تا 2000 در وزارت خارجه آمريكا مشغول فعاليت بوده و در اين سال با درجه رايزن سفارت بازنشسته شده است. وي سابقه فعاليت به عنوان سفير آمريكا در كويت و همچنين سفير آمريكا در چاد را نيز داشته و به زبان عربي مسلط است.
معرفي كاردار جديد آمريكا در ليبي پس از كشته شدن ˈكريس استيونˈ سفير آمريكا در ليبي روي داد كه ماه گذشته در حمله افراد خشمگين به دليل انتشار فيلم اهانت آميز به پيامبر اسلام كشته شد.
كريس استيون اولين سفير آمريكا پس از سال 1979 ميباشد كه در حمله مردم خشمگين ليبي كشته ميشود. وي روز 11 سپتامبر در كنسولگري بنغازي كشته شد.