گروه بوکوحرام موضعگیری رئیس جمهور نیجریه درباره مذاکرات پشتپرده نمایندگان دولت نیجریه با این گروه را رد کرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری «رویترز»،«ابوبکر شیو»، رهبر گروه بوکوحرام در فیلمی ویدیویی که در پایگاه یوتیوب منتشر شد، گفت: هیچ گونه گفتوگویی بین بوکوحرام با دولت وجود ندارد باید روشن شود که ما هرگز با نمایندگان دولت گفتوگویی نداشتهایم سران نیجریه در شرایطی که اعضای ما را مورد هجوم قرار میدهند، صلح نمیشناسند.
رهبر بوکوحرام با رد کشته شدن «ابوقعقاع» سخنگوی این گروه در حملات نیروهای دولتی نیجریه گفت: ابوقعقاع زنده و در بازداشت نیروهای امنیتی نیجریه است.
گودلاک جاناتان رئیس جمهور نیجریه دیروز گفته بود: مقامات نیجریه از طریق کانالهای مخفی در حال مذاکره با بوکوحرام هستند و این امر به توقف تهدید این گروه علیه نیجریه کمک میکند.
گروه بوکوحرام از سال 2010 میلادی تاکنون مسئولیت حملاتی را که به کشته شدن بیش از هزار تن منجر شده برعهده گرفته است.