دو اتحاديه بزرگ كارگري و تجاري نيجريه با توجه به بي نتيجه بودن مذاكرات با نمايندگان دولت، بار ديگر امروز دست به اعتصاب سراسري ميزنند.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه، نيجريه بزرگترين كشور صادر كننده نفت در آفريقا به شمار مي آيد كه ظرفيت توليد روزانه 2.4 ميليون بشكه نفت را داراست اما دولت مركزي طي ماه هاي اخير طرحي را به تصويب رسانده كه به موجب آن ساليانه 8 ميليارد دلار از يارانه اختصاص يافته مواد سوختي در نيجريه حذف مي شود. به اين ترتيب بهاي مواد سوختي به ويژه بنزين در پرجمعيت ترين كشور آفريقايي به شدت افزايش مي يابد.
بر اساس اين گزارش، كارگران پالايشگاه هاي نفتي نيجريه نيز از ساعات پاياني روز شنبه به جمع معترضان اين كشور پيوستند.
دولت مركزي طي مذاكراتي كه با نمايندگان دو حزب اتحاديه كارگري و اتحاديه تجاري نيجريه داشت به آنان اعلام كرد بازگرداندن يك باره يارانه هاي دولتي براي مواد سوختي ممكن نبوده و اين كار بايد به تدريج صورت بگيرد.
پيشنهاد دولت مركزي براي نمايندگان معترض به منزله شكست در مذاكرات تلقي شده و اعلام كردند از روز دوشنبه بار ديگر اعتصاب سراسري در اين كشور را از سر مي گيرند.