مصر

ایرنا- شبكه الجزيره قطر روز سه شنبه به نقل از يك مسئول نظامي مصري اعلام كرد كه نيروهاي ارتش سرگرم ايجاد موانع فيزيكي در خيابان هاي اطراف وزارت كشور در قاهره هستند.


به گزارش ايرنا به نقل از الجزيره ، نيروهاي ارتش مي كوشند با ايجاد اين موانع، بين تظاهر كنندگان مستقر در خيابان محمد محمود - خيابان منشعب از ميدان التحرير و منتهي به وزارت كشور - و نيروهاي امنيتي مستقر در اين خيابان و اطراف وزارت كشور حائل و فاصله اي قرار دهند.

يك فرمانده نظامي مصري روز گذشته در بازديد از منطقه درگيري اعلام كرده بود احتمالا ارتش منطقه حائلي را بين نيروهاي پليس و تظاهر كنندگان ايجاد مي كند. اين اقدامات در حالي انجام مي شود كه قرار است تظاهرات ميليوني امروز به دعوت 30 حزب و گروه سياسي مصري در ميدان التحرير قاهره و ميدان هاي بزرگ شهرهاي مختلف برگزار شود. در حال حاضر هزاران نفر در ميدان التحرير حضور دارند. پيش بيني مي شود اگر موانع فيزيكي كه ارتش در حال ايجاد آن در اطراف وزارت كشور است كافي باشد و همه طرف ها هم حسن نيت نشان دهند، تظاهرات ميليوني امروز در فضايي امن و بدون حضور نيروهاي پليس در ميدان التحرير برگزار شود. يكي از پيشنهادهاي فرمانده بخش مركزي قاهره اين بود كه ارتش با ايجاد موانع فيزيكي، تعدادي از نيروهاي خود را در فواصل معيني از تظاهر كنندگان مستقر كند البته بدون داشتن سلاح تا تظاهر كنندگان از امنيت كامل بهره مند شوند. به نظر مي رسد فرماندهان ارتش مصر با اين پيشنهادها و اقدامات مي كوشند چهره ارتش را به عنوان حامي مردم نشان دهند و اين در حالي است كه در حال حاضر اصلي ترين مشكل مردم معترض مصر با شوراي نظامي اين كشور به عنوان حاكمان كنوني و تصميم گيران كشور است.

از سوي ديگر، شوراي نظامي حاكم بر مصر از احزاب و گروه هاي سياسي خواست در مذاكرات فوري امروز براي بررسي بحران كنوني كشور شركت كنند. گروه اخوان المسلمين اعلام كرد در اين مذاكرات شركت مي كند زيرا مرحله كنوني آرامش و نشستن پاي ميز گفت و گو را طلب مي كند.

در همين حال يك مسئول در وزارت كشور مصر اعلام كرد: نيروهاي امنيتي، 3 تبعه خارجي را پس از شركت در حمله تظاهر كنندگان به مقر وزارت كشور كه در نزديكي ميدان التحرير قرار دارد بازداشت كردند. مسئولان وزارت كشور مصر همچنين اعلام كردند اين اتباع خارجي به سوي نيروهاي پليس سنگ و مواد آتش زا پرتاب مي كردند. يك خبرگزاري خارجي هم اعلام كرد يك تبعه خارجي كه گفته مي شود آمريكايي است پس از دستگيري به كشور امارات فرستاده شد.


صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه از این خبر یک pdf بساز

سایر خبرها

  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱ استقبال امیرعبداللهیان از همتای الجزایری در تهران
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰ دیدار سفیر ایران با وزیر خارجه سیرالئون
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹ ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک و کسب اطلاع از سلامت آنها
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸ رسانه اماراتی: حمیدتی و البرهان دیدار می‌کنند
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۹ گفت‌وگوهای منطقه‌ای بن‌سلمان و السیسی در پاریس
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۸ مغرب نشست «النقب» را به تعویق انداخت
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۷ سودان جنوبی مرزهایش با سودان را بست
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۶ دیدار سفیر ایران با رئیس مجلس نمایندگان تونس
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶ تأسف وزیر خارجه مصر از موضع اتحادیه اروپا درباره سوریه
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵ امیرعبداللهیان: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی در دستورکار دولت است
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴ کنعانی حمله تروریستی در اوگاندا را به شدت محکوم کرد
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳ تصمیم دولت بورکینافاسو برای راه‌اندازی سفارت در تهران
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲ رئیس حزب‌ الوفد رسما نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مصر شد
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۸ تمدید سه روزه آتش‌بس در سودان
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۷ کرملین: تحقق طرح صلح آفریقا درباره اوکراین سخت است
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ دعوتنامه اردوغان برای السیسی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ 17 غیرنظامی سودانی از جمله چند زن و کودک در حمله هوایی کشته شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۵ کشته شدن 38 دانش‌آموز اوگاندایی در یک حمله تروریستی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۴ یونیسف: بیش از 1 میلیون کودک به علت جنگ در سودان آواره شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۳ «نیروهای پشتیبانی سریع» سودان، ارتش را به مثله کردن 2 عضو خود متهم کردند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲ العربیه از تشکیل کمیته‌ ایرانی-مصری برای احیای روابط خبر داد
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷ سفر نخست‌وزیر عراق به قاهره با محوریت ایران و تقویت روابط
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تشدید جنگ داخلی در سودان پس از پایان آتش‌بس 24ساعته
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵ رژیم صهیونیستی به دنبال تولید تسلیحات در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸ وعده ایتالیا برای کمک ۷۰۰ میلیون یورویی به تونس
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷ نشست شورای همکاری خلیج فارس و مصر درباره مسائل منطقه‌
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶ مشارکت رژیم صهیونیستی در رزمایش «شیر آفریقا» در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵ درگیری‌های خونین بین مردم و نیروهای امنیتی در سنگال
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴ کشته شدن ده‌ها کودک در شمال نیجریه در پی حمله مردان مسلح
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تمایل کومور برای ازسرگیری روابط رسمی با ایران