واحد مركزي خبر - عضو دفتر سياسي جنبش ششم آوريل در مصر شوراي نظامي را به تعلل در تامين خواسته هاي انقلابيون متهم كرد و افزود اقدامات ما تا رسيدن به خواسته هايمان ادامه خواهد داشت.
به گزارش شبكه تلويزيوني الجزيره عمرو اسامه در گفتگوي اختصاصي با اين شبكه درباره اوضاع در قاهره و پيش بيني اوضاع در ساعت هاي آينده و ميانجيگري ها براي آرام كردن اوضاع در ميدان التحرير گفت: ميانجيگري هايي براي آرام كردن اوضاع در ميدان مطرح شده است اما اوضاع زماني آرام خواهد شد كه شوراي نظامي به خواسته تظاهركنندگان مبني بر تحويل قدرت به مقامات غيرنظامي پاسخ مثبت دهد.
ما از شوراي نظامي خواستيم قدرت را تحويل دهد اما شوراي نظامي در اين خصوص مقاومت كرد و اين امر باعث شد مردم خواستار انحلال فوري شوراي نظامي شوند.
شوراي نظامي هميشه با تاخير به خواسته هاي مردم توجه و آن قدر تعلل مي كند تا سقف خواسته ها بالا برود و اكنون نيز سقف خواسته ها تا حد درخواست دولت نجات ملي كناره گيري اين شورا بالا رفته است.
وي با اشاره به اين كه حضور ما در ميدان التحرير و تلاش ما براي دادن آگاهي هاي لازم به مردم براي درك واقعيت اوضاع ادامه خواهد يافت افزود: متاسفانه رسانه هاي مصر وجهه تظاهركنندگان در ميدان التحرير را تخريب مي كند و اين همان كاري است كه رسانه ها در آغازين روزهاي انقلاب بيست و پنجم ژانويه انجام مي دادند.
آنها تظاهركنندگان را اراذل و اوباش مي دانند و آنها را به حمله عليه نيروهاي امنيتي متهم مي كنند حال آن كه نيروهاي امنيتي به مردم حمله كردند.