مسئولان شورای انتقالی لیبی ضمن رد گفتگو با دیکتاتور فراری این کشور از ادامه مقاومت بازماندگان رژیم قذافی با وجود سقوط طرابلس خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، "علی الترهونی"ضمن بی اطلاعی از مکان معمر قذافی گفت : هیچ گفتگویی با قذافی در کار نخواهد بود .
شایان ذکر است که "موسی ابراهیم" سخنگوی رژیم لیبی اخیرا اعلام کرده بود که قذافی برای انتقال قدرت حاضر به گفتگو است و الساعدی قذافی گفتگوها را رهبری می کند.
از سوی دیگر "محمود جبریل" رئیس دفتر اجرایی شورای انتقالی لیبی تصریح کرد: سرهنگ قذافی در صورت بازداشت به صورت عادلانه محاکمه خواهد شد.
وی افزود: رژیم قذافی هنوز سقوط نکرده است هر چند که طرابلس نماد این رژیم بود، اما بقایای این رژیم در سرت مقاومت می کنند.
جبریل گفت : مذاکراتی درباره کنترل بدون خونریزی سرت در جریان است، اما اگر مجبور شویم عملیات گسترده ای برای تصرف آن انجام خواهیم داد.