کودکان کنیایی به علت خشکسالی و قحطی در معرض سوء تغذیه شدید قرار دارند. به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر، مسئولان مدرسه ای در منطقه واجیر کنیا در میان صدها دانش اموزی که غذایی برای خوردن ندارند، مواد غذایی پخش می کنند.
واجیر دقیقا در قلب مناطق خشکسالی زده در شمال شرق کنیا قرار دارد. توزیع ناهار رایگان در میان دانش اموزان واجیر بخشی از تلاش های بین المللی برای باز نگه داشتن مدارس در مناطق خشکسالی زده است تا دانش اموزان کنیا چیزی برای خوردن داشته باشند.
جالب انکه دانش اموزان کنیا اغلب ناچارند همین وعده غذای ناچیز به وزن 150 گرم را با خواهر و برادران گرسنه خود شریک شوند. مراکز توانبخشی بیمارستان های محلی در شمال شرق کنیا نیز این روزها کودکان نوپا و نوزدان زیادی را به علت مشکلات سوء تغذیه پذیرش می کنند. طبق براوردها، هم اکنون در برخی مناطق قحطی زده کنیا بیش از نیمی از افراد خانوارها به دریافت کمک های غذایی وابسته هستند و کودکان نیز در معرض سوء تغذیه شدید قرار دارند