به پاس مبارزات ضد آپارتایدی رئیس جمهور سابق آفریقای جنوبی، اپرایی تحت عنوان ˝اپرای سه گانه ماندلا˝ در ژوهانسبورگ برگزار شد.
به گزارش سرویس بین الملل برنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،"مایکل ویلیامز" نویسنده و کارگردان این اپرا سبک اجرای "سه گانه ماندلا" در کنار قطعات موسیقی بکار گرفته شده را بازتاب فرهنگ چندگانه جامعه آفریقای جنوبی عنوان کرد.
در این اپرا مراحل مختلف زندگی ماندلا از کودکی، نوجوانی و جوانی و مبارزات سیاسی او بر علیه آپارتاید و تبعیض نژادی مرور می شود.
پس از اجرای "اپرای سه گانه ماندلا" در شهرهای کیپ تاون، دوربان و بلوم فونتین، این گروه شنبه شب وارد پایتخت اقتصادی آفریقای جنوبی شدند. این برنامه از سیزدهم تا نوزدهم آگوست در ژوهانسبورگ اجرا خواهد شد و قرار است سال آینده در کشورهای انگلیس و نروژ نیز اجرا شود.
گفتنی است، ماندلا 27 سال را در سلول زندانی در جزیره روبن سپری کرد.