در استانه برگزاری دومین جلسه محاکمه دیکتاتور سابق مصر در قاهره، تدابیر امنیتی در این شهر تشدید شده است.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر، تدابیر امنیتی بیرون ساختمان دادگاه حسنی مبارک در شهر قاهره مصر، صبح امروز بار دیگر تشدید شد.
دومین جلسه رسیدگی به اتهامات مبارک در زمینه کشتار معترضان مصری قرار است امروز برگزار شود.
در جلسه دادرسی همچنین به امکان دعوت از رئیس شورای نظامی مصر به عنوان شاهد در دادگاه رسیدگی خواهد شد.
وکلای مدافع مبارک می گویند هر گونه شهادت ژنرال محمد حسین طنطاوی درباره نقش مبارک در سرکوب قیام هجده روز مردم مصر که بیش از هشتصد قربانی داشته است، می تواند در سرنوشت حسنی مبارک نقش تعیین کننده داشته باشد.
در جلسه پیشین محاکمه حسنی مبارک که در سوم اوت برگزار شد، هواداران و مخالفان زمامدار سابق مصر بیرون ساختمان دانشکده پلیس قاهره با یکدیگر درگیر شدند.
در همین حال تصاویر مربوط به جلسه محاکمه نیز از طریق تلویزیون مداربسته بزرگی در یک پارکینگ بیرون دانشکده پلیس پخش می شد.
حسنی مبارک به فساد و صدور فرمان کشتار معترضان سیاسی متهم است.
محاکمه وی برای برخی کشورهای عربی که حاکمان انها اغلب در تمام طول عمر قدرت را در اختیار داشته و به ندرت پاسخگو هستند، شوکه کننده بوده است.
پخش تصاویر دیکتاتور سابق مصر داخل قفس فلزی در دادگاه نیز برای بسیاری از مصری ها شوکه کننده بود.
بالاخص انکه مبارک به علت بیماری روی تخت بیمارستان قرار داشت.
اما ایمان عباس هوادار رئیس جمهور پیشین مصر می گوید که مبارک باید به جنبه مثبت قضایا نگاه کند.
ایمان می گوید دوست دارم مطلبی را بگویم که قبلا نیز گفته ام.
اگر انها شما را هنگام دراز کشیدن روی تخت ببینند مثل ان است که کفش های شما رو به صورت انها است.
مبارک نخستین نفر از میان سران کشورهای عرب است که از زمان اغاز قیام های مردمی در خاورمیانه و شمال افریقا، در دادگاه محاکمه می شود.
اکنون این فرمانده سابق نیروی هوایی مصر با اتهاماتی روبرو است که می تواند مجازات مرگ را به همراه داشته باشد.
جمال و علا مبارک دو فرزند او نیز روز دوشنبه در دادگاه حضور خواهند داشت.
قیام مردم مصر در نخستین ماه های امسال، هشتصد و پنجاه کشته و شش هزار زخمی بر جای گذاشت.
در ان هنگام نیروهای امنیتی مصر برای متفرق کردن تظاهرکنندگان از روش هایی مانند شلیک گلوله پلاستیکی و جنگی و دستگاه های اب پاش بهره می گرفتند.