خبرگزاري فارس: وزير دفاع آلمان ضمن اعلام مخالفت مجدد كشورش با حضور نظامي در ليبي ار رويكرد ناتو در اين كشو به شدت انتقاد كرد.
به گزارش فارس به نقل از هفته نامه آلماني "اشپيگل "، "توماس دي مايتزر " در سخناني با انتقاد از سازمان پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) مبني بر اقدام به حمله نظامي به ليبي گفت كه چنين طرحي در مدت زماني بسيار كوتاه برنامهريزي شد.
بر اساس اين گزارش، وي در اين مورد گفت: انسان به طور طبيعي وقتي كاري را شروع ميكند بايد بداند كه چقدر طول خواهد كشيد.ضمن اين كه حضور نيروهاي آلماني در قالب گروههاي صلحطلبانه پس از پايان جنگ نيز امري بعيد به نظر ميرسد چرا كه اين اقدام در صورتي عملي خواهد شد كه ليبي سقوط كند و نياز به جدا كردن گروههايي باشد كه با هم مقابله ميكنند. اما در صورتي كه روندي دموكراتيك در ليبي محقق شود نه ضروري است و نه درخواستي در مورد حضور نيروهاي صلحطلبانه وجود خواهد داشت.
دي مايتزر ابراز اميدواري كرد كه با تحقق كشور يكپارچه و دموكراتيك ليبي ديگر نيازي به چنين اقداماتي نباشد.
"گوئيدو وستروله " وزير خارجه آلمان نيز پيش از اين در سفر به شهر "بنغازي " واقع در شرق ليبي بار ديگر با حضور نظامي كشورش در ليبي مخالفت كرده بود.
وستروله گفت: طبيعتا سربازان آلماني آرزو دارند در كنار افرادي كه در اينجا مبارزه ميكنند، باشند. اما بايد به رويكرد آلمان مبني بر عدم مشاركت در اقدام نظامي عليه "معمر قذافي " حاكم ليبي نيز احترام گذاشت چرا كه ما بسيار بيشتر ميتوانيم در زمينه مسايل انساني همكاري كنيم.