رییس اسبق سازمان تروریستی "موساد" رژیم اشغالگر قدس، پیش بینی کرد که در پایان سال جاری میلادی جنگی میان مصر و اردن و ترکیه از یک سو و اسراییل از سوی دیگر رخ خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) دانی یاتوم که یکشنبه هفته جاری در کنفرانسی در دانشگاه نتانیا سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: این اتفاق ممکن است پس از ماه سپتامبر و بویژه در زمانی که وعده داده شده دولت مستقل فلسطینی در سازمان ملل به رسمیت شناخته شود، روی دهد.
یاتوم تاکید کرد: در صورت اعتراف بین المللی به تشکیل دولت فلسطینی بدون شک فلسطینی ها از اردن، ترکیه و مصر خواهند خواست تااز دولت نوپای خود حمایت کنند.
وی پیش بینی کرد که چنین درخواستی حتما با استقبال کشورهای مصر و اردن و ترکیه که اسراییل را دولتی مهاجر، غاصب و اشغالگر می دانند، روبرو خواهد شد واین استقبال در نهایت منجر به جنگی خواهد شد که کل منطقه را در برمی گیرد.
اظهارات یاتوم که ریاست موساد رادر بین سالهای 1996 تا 1998 برعهده داشت پس از ان صورت گرفت که مائیر داگان رییس سابق موساد (2002 الی 2011) نیز در اظهاراتی از وقوع یک جنگ منطقه ای در صورت حمله اسراییل به ایران هشدار داده بود.