یک فعال سیاسی مصری با تاکید برخواست اکثریت مردم مصر برای برقراری رابطه بین ایران و مصر ابراز امیدواری کرد روابط تهران – قاهره در تمامی زمینه ها از سر گرفته شود.
عبدالعزيز مخيون فعال سياسي، کارگردان و بازيگر مصري که هم اکنون همراه با یک هيأت مردمي در ايران به سر مي برد، از قطع روابط چند دهه ای قاهره و تهران ابراز نگراني کرد و گفت: اميدوارم اين روابط در همه زمينه ها ازسرگرفته شود
وی روز سه شنبه در مصاحبه با شبکه خبري العالم گفت : سفر هيأت مردمي از مصر به ايران بسيار مهم است ؛ زيرا روابط سیاسی دو کشور به مدت طولاني بي هيچ دليلی قطع شده بود که رژيم صهيونيستي از این قطعی روابط سود برد و ايران و مصر ضررکردند.
مخيون افزود : ما تلاش مي کنيم روابط مصر و ايران در همه زمينه ها از جمله اقتصادي، فرهنگي و هنري فورا ازسرگرفته شود.
مخيون گفت : ازسرگيري روابط مصر و ايران ازسرگيري تاريخ مشترک اين دو کشور است. ما در تاريخ مي بينيم که چگونه دانشمندان ايراني تمدن عربي و اسلامي را غنا بخشيدند و اين دو کشور هم اکنون مي توانند در بخش هاي اقتصادي، علمي، هنري و ادبي با يکديگر همکاري کنند.