فلسطینیان از اقدام مصر در بازگشایی گذرگاه رفح استقبال کردند.
به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر ، اشغالگران رژیم صهیونیستی در پنج سال گذشته محاصره نوار غزه را تشدید کردند و گذرگاه رفح تنها تنفسگاه این منطقه ولی با محدودیتهایی شدیدی روبرو بوده است و کسی که می خواست از این گذرگاه عبور کند باید هفته و ها و ماه ها منتظر مجوز خروج می ماند.
اقدام جدید دولت مصر در بازگشایی کامل این گذرگاه رنج و آلام فلسطینیان را کاهش می دهد.
کسانی که از این گذرگاه عبور می کنند، دانشجو، بیمار یا کارگرانی هستند که در کشورهای عربی کار می کنند. سامی ابوزهری سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس گفت: ما این اقدام را بیانگر جدی بودن مسئولان مصری در لغو محاصره تحمیلی اسرائیل بر نوار غزه می دانیم و امیدواریم به زودی شاهد ورود آزادانه کالا و شهروندان فلسطینی باشیم . این اقدام دولت مصر با نارضایتی صهیونیستها روبرو شده است به طوری که از قاهره درخواست کردند گذرگاه رفح را ببندد.
صهیونیست ها تاکید می کنند بازگشایی این گذرگاه به امنیت اسرائیل ضربه می زند.
صهیونیست ها با بهانه های امنیتی به شهرک سازی و به شکست کشاندن روند صلح ادامه می دهند و به این دلیل فلسطینیان راهبرد تقابل را به جای تعامل برگزیدند. یکی از مسئولان جنبش فتح گفت: ملت فلسطین وارد نبرد بزرگ مقاومت در سرزمین خود و مخالفت با اقدامات اسرائیل شده است.
ما به همراه تمامی دوستان عربی و بین المللی تلاش می کنیم از این بحرانی که اسرائیلی ها برای ما ایجاد کردند، خارج شویم و کشور مستقل فلسطین را به پایتختی قدس تشکیل دهیم . قرار است محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیدگاه خود را درباره مرحله آینده در برابر کمیته پیگیری اتحادیه عرب در نشست روز شنبه آینده ارائه کند تا اعراب موضع یکپارچه ای داشته باشند.
فلسطینیان امیدوارند اتحادیه عرب از خواست فلسطینیان در سازمان ملل برای اعلام به رسمیت شناختن کشور فلسطین حمایت کند.