واحد مرکزی خبر / وزارت دادگستری مصر حبیب العادلی وزیر سابق کشور و خانواده اش را از دخل و تصرف در ثروتهای غیر قانونی اش منع کرده است.
به گزارش خبرگزاری شینهوا از قاهره ،وزارت دادگستری مصر روز پنجشنبه اعلام کرد العادلی از نفوذش برای کسب ثروتهای هنگفت و غیر قانونی سوء استفاده کرده است.
خبرگزاری الشرق الاوسط مصر اعلام کرد عاصم الجوری معاون وزیر دادگستری مصر در امور درآمدهای غیر قانونی با صدور حکمی اعلام کرده است العادلی و همسران و فرزندش حق دخل و تصرف در دارایی ها و همه اموال منقول و غیر منقولشان را ندارند.
این منبع افزود بازجویی ها از العادلی هفته آینده آغاز خواهد شد و وی با اتهام سوء استفاده از نفوذ و شغلش برای کسب درآمدهای هنگفت و غیر قانونی روبروست.
دادگاه کیفری جیزه پنجم ماه مه این ماه العادلی را در ارتباط با پولشویی و سودجویی به دوازده سال زندان و پرداخت بیش از ده میلیون لیره (حدود شش میلیون دلار جریمه ) و مصادره بیش از چهار میلیون لیره محکوم کرد .