نمايندگان نهادهاي مدني و غيردولتي تركيه با تجمع در مقابل سفارت ليبي در آنكارا ضمن اعلام حمايت خود از مردم ليبي، جنايات اخير را كه به دستور ' معمر قذافي ' عليه مردم كشورش صورت گرفته را محكوم كردند.
به گزارش ايرنا، خانم ' شريفه گل آريمان' دبيركل سازمان حقوق بشر ' مظلوم در' تركيه طي سخناني در اين تظاهرات گفت: دامنه قيام مردم مصر و تونس عليه رژيمهاي مستبد به ليبي ، بحرين و ديگر كشورهاي عربي كشيده شده است .
آريمان با اشاره به سخنان معمر قذافي در تهديد تظاهركنندگان در مقابل انظار جهاني گفت: سخنان قذافي يكبار ديگر چهره رژيم اختناق وي را در افكار عمومي جهاني افشا كرده است.
به گفته آريمان از 15 ماه جاري ميلادي و در پي رخدادهاي ليبي دستكم 1000 نفر جان خود را از دست داده اند و به اراده آزاد و درخواستهاي مردم ليبي با گلوله جواب داده مي شود.
آريمان افزود: قذافي با تهديد مردم ليبي در مقابل انظار جهانيان مرتكب جرم شده و بايد در دادگاه بين المللي مورد محاكمه قرار بگيرد.
تظاهركنندگان كه در دستهاي خود پلاكاردهايي در حمايت از مردم ليبي حمل مي كردند بعد از پايان تظاهرات متفرق شدند.