عبدالرحمان شلقم نماینده لیبی در سازمان ملل متحد خواستار توقف خشونت و خونریزی در این کشور شد و گفت عده ای در سازمان ملل خواستار ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی شده اند.
شلقم که در نیویورک به سر می برد در گفتگوی زنده تلفنی با شبکه الجزیره گفت: اوضاع در کشور ما بسیار خطرناک است.
من به معمر قذافی رهبر لیبی می گویم که لیبی باارزشتر و مهمتر از همه ما است و باید تدابیری برای توقف خونریزی اتخاذ شود.
میهن ما در خطر است و ما باید به گونه ای که شایسته نام لیبی باشد رفتار کنیم.
اکنون تلاشهایی در سازمان ملل برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع در لیبی در جریان است و عده ای نیز خواستار ارسال پرونده لیبی به دادگاه جنایی بین المللی شده اند .
شلقم افزود: قذافی به خوبی من را می شناسد.
من کسی نیستم که صرفا اطاعت کنم یا بترسم و کسی نیستم که کشتی در حال غرق شدن را رها کنم و بیرون بپرم.
ما انقلاب لیبی را با شعارهای آزادی و سوسیالیسم و یکپارچگی آغاز کردیم و امروز من از این که می بینم کشورم تکه تکه می شود غمگین هستم.
باید تصمیماتی اتخاذ کنیم که خونریزی و چند دستگی را متوقف کند .
شلقم افزود: عمر من رو به پایان است و من هیچ چیز نمی خواهم فقط می خواهم خدمتی به میهنم بکنم.
معمر قذافی می تواند با تصمیماتش کشور را نجات دهد و خونریزی را متوقف کند.
لیبی اکنون وارد تونلی بسیار خطرناک شده است.
کسانی که کشته می شوند همگی فرزندان ما هستند.
بخاطر میهن باید جدال بر سر قدرت یا ثروت را کنار گذاشت . نماینده لیبی در سازمان ملل که به نظر می رسید به شدت متأثر است بدون آن که منتظر پرسش مجری الجزیره بماند به ارتباط خود پایان داد.