به دنبال سفر دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، به مصر، گیدو وستروله، وزیر امور خارجه آلمان نیز گفت وی روز چهارشنبه به مصر سفر خواهد کرد.
وستروله قرار است در سفر به مصر با احمد شفیق، نخست وزیر دولت موقت، احمد ابوالغیط، وزیر امور خارجه و نیز رهبران گروه های مخالف دولت مصر و وبلاگ نویسان این کشور دیدار کند.
وزیر امور خارجه مصر گفت quotation mark از یکسو، موضوع حمایت از دموکراسی مطرح است و از سوی دیگر، مصر به آینده اقتصادی نیاز دارد تا از این طریق مردم مصر بدانند که دموکراسی بیشتر با بهبود شرایط اقتصادی همراه است.
quotation mark دیپلمات ارشد آلمان با تاکید بر عزم کشورش برای کمک به بازسازی مصر گفت دیرک نیبل (Dirk Niebel) وزیر توسعه و یکی از مقامات ارشد وزارت اقتصاد، وی را در این سفر همراهی خواهند کرد. سفر وستروله به مصر به دنبال سفر روز دوشنبه دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، ویلیام برنز، مشاور وزیر امور خارجه آمریکا در امور سیاسی و کاترین اشتون، مسئول ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا به قاهره صورت می گیرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، وستروله گفت quotation mark هدف سفر من درک کلی از اوضاع مصر و ارزیابی میزان نیاز این کشور به کمک های خارجی است.