یکی از مخالفان لیبیایی در تبعید در گفتگو با شبکه فرانس بیست و چهار تصریح کرد یک تا دو فروند هواپیما از هراره در زیمبابوه برای حمایت از معمر قذافی عازم لیبی شده اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس24، منصور سیف النصر معترض سیاسی اهل لیبی که در امریکا در تبعید به سر می برد افزود اوضاع امروزه در لیبی بسیار نگران کننده است.
وی یاداوری کرد از ابتدای اعتراضها در کشورش تا کنون حدود دویست نفر کشته شدند و هزاران نفر زخمی شدند.
می توان گفت سرهنگ قذافی کشتاری واقعی علیه معترضان به راه انداخته است . این مخالف سیاسی نحوه دسترسی به این اطلاعات را افراد اگاه در افریقا معرفی کرد.
این مخالف سیاسی همچنین از استفاده از سلاحهای سنگین از جمله موشکهای ضد هوایی علیه معترضان در بنغازی خبر داد و گفت این خبر را بسیاری از منابع تایید کرده اند.
وی ادامه داد بنغاری که امروزه صحنه اوج اعتراضها است همواره در وضعی محروم قرار گرفته است و مردم ان در وضع دشواری قرار دارند.
معترضان امروزه برای دفاع از ارمانهایشان اماده کشته شدن هستند.