بان کی مون ، دبیرکل سازمان ملل متحد روز گذشته از طرح شورای امنیت و شورای صلح اتحادیه آفریقا برای پایان دادن به بحران سیاسی ساحل عاج حمایت کرد.
بر اساس این طرح، قرار است پنج مقام بلند پایه آفریقایی عازم ساحل عاج شوند تا برای دستیابی به راهحلی مسالمت آمیز برای حل بحران پس از انتخابات ریاست جمهوری در این کشور تلاش کنند. مارتین نسیرکی Martin Nesirky، سخنگوی بان کی مون روز گذشته در کنفرانسی مطبوعاتی در مقر این سازمان در نیویورک گفت ، دبیر کل سازمان ملل از همه طرف ها در ساحل عاج خواست کاملا با این طرح همکاری کنند و فضای سیاسی و امنیتی مناسبی را که مورد انتظار است ، ایجاد کنند. مارتین نسیرکی همچنین نگرانی های بان کی مون را از وجود دائمی خشونت ابراز داشت که ممکن است موجب افزایش تنش ها و از بین بردن دورنمای پایان مسالمت آمیز این بحران شود. این سخنگو ادامه داد دبیرکل سازمان ملل از مقامات ساحل عاج خواست اعمال خشونت آمیز بر ضد غیر نظامیان را فورا متوقف و در تظاهرات برنامه ریزی شده ، خویشتن داری کنند.
وی همچنین خواست تا از فعالیت های نیروهای صلحبان سازمان ملل در ساحل عاج ممانعت به عمل نیاید.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از نیویورک ، بان کی مون از تمام مردم ساحل عاج خواست خویشتن داری و صبر بیشتری از خود نشان دهند و فرصتی دهند تا تلاش ها برای یافتن راه حلی مسالمت آمیز که مطابق خواست آنها باشد ، به نتیجه برسد.