مصر

شماری از بازرگانان مصری و عرب قصد دارند علیه خانواده حسنی مبارک رئیس رژیم مصر که گزارشها نشان می دهد شماری از اعضای خانواده و نزدیکانش به انگلیس رفته اند شکایت کنند .

به گزارش پایگاه اینترنتی مفکره الاسلام ، برخی منابع در سازمانهای حقوقی در انگلیس گفتند این سازمانها از هر گونه تدابیری برای تعقیب قضایی حسنی مبارک و افراد خانواده وی حمایت می کنند .

این منابع گفتند گروهی از وکلا و مشاوران حقوقی در حال تهیه اسناد و مستنداتی هستند تا به دادگاههای انگلیس تحویل دهند . گفته می شود جمال مبارک کوچکترین فرزند حسنی مبارک و شماری از افراد مبارک در انگلیس به سر می برند. دادستانی کل انگلیس حضور جمال مبارک را در انگلیس تأیید کرده است. این منابع تاکید کرده اند دادستان کل انگلیس حکم بازداشت را در صورت اطمینان از حضور آنها در انگلیس ، صادر خواهد کرد . این منابع فاش کردند شماری از مصریهای مقیم بلژیک و فرانسه که به لندن آمده اند دیروز چهارشنبه با گروهی از وکلا برای شکایت قضایی در دادگاههای بین المللی و اروپایی علیه خانواده مبارک و شماری از افراد نزدیک به نظام مبارک تشکیل جلسه داده اند . این منابع از دهها سندی صحبت کرده اند که خانواده مبارک را محکوم می کند . اسناد پولشویی ، روابط تجاری مشکوک ، وارد کردن پولهای هنگفت به انگلیس و تملک املاک در انگلیس به ارزشها صدها میلیون دلار بخشی از این اسناد است . شمار زیادی از مصریها به تحصن خود در مقابل سفارت مصر در لندن ادامه می دهند و خواستار کناره گیری حسنی مبارک هستند. سازمان عفو بین الملل ، برخی اتحادیه های کارگری و نهاهای حقوقی انگلیسی اعلام کرده اند روز شنبه آینده تظاهرات گسترده ای در مرکز لندن برای ابراز همبستگی با ملت مصر برگزار خواهد شد . سازمان عربی حقوق بشر در انگلیس نیز که مقرش در لندن قرار دارد تاکید کرد اسنادی به دست آورده است که مبارک را به جرم فساد و ارتکاب جنایات ضد بشری محکوم می کند و باید آنها در دادگاههای بین المللی تحت تعقیب قرار گیرند. سازمان عربی حقوق بشر از اقدامات سازمانهای امنیتی علیه تظاهرکنندگان مصری به شدت ابراز نگرانی و اعلام کرد این اقدامات در حد جنایات ضد بشری است که قانون بین المللی آن را مجازات می کند .

معاون این سازمان گفت با وکلای متخصص و برخی سازمانهای حقوقی دیگر درباره تعقیب جمال و علا و سوزان مبارک بررسی می کند زیرا اطمینان حاصل شده است که آنها به انگلیس آمده اند .


صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه از این خبر یک pdf بساز

سایر خبرها

  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱ استقبال امیرعبداللهیان از همتای الجزایری در تهران
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰ دیدار سفیر ایران با وزیر خارجه سیرالئون
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹ ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک و کسب اطلاع از سلامت آنها
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸ رسانه اماراتی: حمیدتی و البرهان دیدار می‌کنند
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۹ گفت‌وگوهای منطقه‌ای بن‌سلمان و السیسی در پاریس
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۸ مغرب نشست «النقب» را به تعویق انداخت
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۷ سودان جنوبی مرزهایش با سودان را بست
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۶ دیدار سفیر ایران با رئیس مجلس نمایندگان تونس
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶ تأسف وزیر خارجه مصر از موضع اتحادیه اروپا درباره سوریه
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵ امیرعبداللهیان: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی در دستورکار دولت است
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴ کنعانی حمله تروریستی در اوگاندا را به شدت محکوم کرد
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳ تصمیم دولت بورکینافاسو برای راه‌اندازی سفارت در تهران
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲ رئیس حزب‌ الوفد رسما نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مصر شد
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۸ تمدید سه روزه آتش‌بس در سودان
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۷ کرملین: تحقق طرح صلح آفریقا درباره اوکراین سخت است
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ دعوتنامه اردوغان برای السیسی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ 17 غیرنظامی سودانی از جمله چند زن و کودک در حمله هوایی کشته شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۵ کشته شدن 38 دانش‌آموز اوگاندایی در یک حمله تروریستی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۴ یونیسف: بیش از 1 میلیون کودک به علت جنگ در سودان آواره شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۳ «نیروهای پشتیبانی سریع» سودان، ارتش را به مثله کردن 2 عضو خود متهم کردند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲ العربیه از تشکیل کمیته‌ ایرانی-مصری برای احیای روابط خبر داد
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷ سفر نخست‌وزیر عراق به قاهره با محوریت ایران و تقویت روابط
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تشدید جنگ داخلی در سودان پس از پایان آتش‌بس 24ساعته
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵ رژیم صهیونیستی به دنبال تولید تسلیحات در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸ وعده ایتالیا برای کمک ۷۰۰ میلیون یورویی به تونس
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷ نشست شورای همکاری خلیج فارس و مصر درباره مسائل منطقه‌
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶ مشارکت رژیم صهیونیستی در رزمایش «شیر آفریقا» در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵ درگیری‌های خونین بین مردم و نیروهای امنیتی در سنگال
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴ کشته شدن ده‌ها کودک در شمال نیجریه در پی حمله مردان مسلح
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تمایل کومور برای ازسرگیری روابط رسمی با ایران