خبرگزاري فارس: معاون دوم رئيس مجلس قانونگذاري فلسطين از سخنان مقام معظم رهبري در خطبههاي نماز جمعه قدرداني كرد و آن را بيانگر نيات صادقانه ايشان در قبال مردم مصر است.
"حسن خريشه " در گفتوگو با خبرنگار فارس در نابلس گفت كه سخنان رهبر انقلاب اسلامي ايران در خطبههاي نماز جمعه دربرگيرنده نيات صادقانه براي ملت مصر بود بويژه آن بخش سخنان ايشان كه خطاب به ملت مصر فرمودند: "به بازيهاي غرب و آمريكا و مانورهاي سياسي آنها براي خاموش كردن نهضت خود اعتماد نكنيد. "
*تلاش غرب براي روي كارآوردن شخصيتهاي وابسته به خود در مصر
وي به شدت از تلاشهاي غرب براي فرونشاندن موج نهضت مردمي مصر انتقاد كرد و نسبت به تلاشهاي آمريكا، رژيم صهيونيستي و كشورهاي اروپايي براي روي كار آوردن شخصيتهايي در جهت تامين منافع آنها در منطقه هشدار داد بويژه اينكه آنها در سايه وزش بادهاي تغيير در منطقه نسبت به منافع خود احساس خطر كردهاند.
* تغيير رژيم مصر و بازگشت آن به نقش سردمداري امت اسلامي
وي ابراز عقيده كرد كه تغيير رژيم مصر به معني بازگشت آن به نقش سردمداري امت است و پيروزي انقلاب در مصر مقدمهاي براي ريشهكني نظامهاي فاسد و سركوبگري خواهد بود كه ملتهاي عربي در طول سالهاي متمادي از آن رنج بردهاند.
* با فروپاشي مبارك، غزه با محاصره وداع ميكند
خريشه همچنين تصريح كرد كه با فروپاشي رژيم كنوني مصر غزه نيز با محاصره وداع ميكند و آشتي ملي نيز تحقق خواهد يافت زيرا بسياري از مسئولان اين رژيم فشارهاي زيادي بر تشكيلات خودگردان به منظور عدم تحقق آشتي فلسطينيان وارد آوردند.
*با سقوط مبارك چرخه مذاكرات با صهيونيستها بازخواهد ايستاد
وي افزود: با سقوط رژيم مبارك بار ديگر نيروهاي مقاومت فلسطين اعتبار خود را به دست خواهند آورند و چرخه مذاكرات با صهيونيستها بازخواهد ايستاد و اردوگاه مقاومت در منطقه به ضرر ميانهروها توسعه خواهد يافت.