رهبران گروه های مخالف، سیاستمداران و فعالان مصری حمله نیروهای امنیتی و مزدوران نظام مبارک به تظاهرات مسالمت آمیز مردم در چهارشنبه سیاه را جنایت علیه ملت مصر دانسته و تاکید کردند که با نظام مبارک هیچ مذاکراتی نمی کنند.
کریمه الحفناوی از رهبران جنبش کفایه هم در گفت و گو با شبکه العالم، اظهار داشت: با رژیم کنونی هیچ مذاکراتی نمی کنیم.
الحفناوی افزود: اظهارات اخیر مبارک نتیجه ای جز افزایش مخالفانش نداشت؛ مبارک باید محاکمه شود.
عصام العریان از رهبران اخوان المسلمین در گفت و گو با العالم دو روز آینده برای مصر و خاورمیانه را تعیین کننده دانست و گفت: رژیم مبارک با حمله به تظاهر کنندگان، علیه ملت مصر مرتکب جنایت شد.
وی با بیان اینکه خواست همه مردم مصر کناره گیری مبارک از قدرت است، تاکید کرد: مصر درگیر مبارزه ملت با سارقان آزادی است، و ما با هرگونه دخالت آمریکایی یا خارجی در امور مصر مخالفیم.
صلاح ابوالفضل فعال مصری به شبکه العالم گفت: مبارک با کشتار تظاهر کنندگان بی دفاع نشان داد که درک درستی از اوضاع کنونی ندارد.
وی با اشاره به همدستی غرب با مبارک تاکید کرد: غرب با مبارک هم دست است زیرا وی خدمتگزار اهداف و منافع آمریکا و اسراییل است.
ابوالفضل خاطرنشان کرد: مبارک مرتکب جنایت علیه بشریت شد و باید در دادگاهی بین المللی محاکمه شود.
این فعال مصری تظاهرات " جمعه رفتن " مبارک را تعیین کننده و سرنوشت ساز توصیف کرد و گفت: ملت مصر مخالف باقی ماندن مبارک در قدرت است.
نجاد البرعی فعال مصری در گفت و گو با العالم خاطرنشان کرد: انتفاضه مصر به هر قیمتی که باشد ، تا روز جمعه پیروز خواهد شد.
سعد عبود نماینده سابق مجلس مصر هم به شبکه العالم گفت: مردم مصر حرکت به سوی میدان التحریر برای همراهی با تظاهر کنندگان میدان التحریر را آغاز کردند.
محمود الخضیری عضو جمعیت ملی تغییر در مصاحبه با العالم با اشاره به آغاز حرکت گسترده مردم به سوی میدان التحریر، تاکید کرد: خواست ملت مصر رفتن مبارک نیست، بلکه محاکمه اوست.