گروه مخالف دولت مصر، اخوان المسلمین، روز چهارشنبه با انتشار بیانیه ای، پیشنهاد حسنی مبارک، رئیس جمهور این کشور را برای باقی ماندن در راس قدرت تا زمان انتخابات آینده، رد کرد و گفت هیچ گزینه دیگری جز پایان یافتن حکومت مبارک وجود ندارد.
این گروه اسلامگرای مصر که به رغم ممنوعیت فعالیت هایش در این کشور، از قدرت زیادی برخوردار است، اعلام کرد مردم همه اقدامات جزئی را که رئیس رژیم (مبارک) پیشنهاد کرده است، رد می کنند؛ مردم هیچ گزینه ای را جز برکناری رژیم قبول نمی کنند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از قاهره، حسنی مبارک که بعد از نه روز تظاهرات گسترده مردمی، با فشارهای گسترده ای روبرو بوده است، روز گذشته در سخنانی گفت وی که سه دهه در راس قدرت این کشور بوده است، در انتخابات ماه سپتامبر، به دنبال انتخاب مجدد نخواهد بود.