گروه هاي هنري و شاعران مصري با ارائه برنامه هاي خاص و خواندن شعرهاي حماسي مردم را به ايستادگي در برابر رژيم مبارك تا تحقق خواسته هاي خود دعوت مي كنند.
به گزارش ايرنا از قاهره، صدها هزار تن از مردم مصر امروز نيز با تجمع در ميدان 'التحرير' (آزادي) قاهره خواستار سرنگوني نظام حسني مبارك شده اند.
گروه هاي زياد ديگري نيز به منظور پيوستن به تظاهركنندگان ميدان التحرير در حال حركت به سمت اين منطقه هستند.
هزاران نفر از مردم ديگر شهرهاي مصر نيز براي شركت در تظاهرات ميليوني در قاهره به سوي اين شهر سرازير شده اند.
خبرنگار ايرنا به نقل از شاهدان عيني گفت: تعداد تظاهرات كنندگان تاكنون به بيش از نيم ميليون نفر رسيده است و پيش بيني مي شود طي ساعات آينده افزايش يابد و اين در حالي است كه نيروهاي امنيتي از حركت قطارها از شهرهاي مختلف به سمت قاهره جلوگيري كرده اند.
ديشب نيز هزاران نفر از مردم مصر شب را در ميدان 'التحرير' سپري كردند و بر عدم برگشت به خانه هاي خود تا سرنگوني نظام حسني مبارك تاكيد كردند.
در اين ميان تلاش مردم مصر براي تحقق خواسته هاي خود بيش از گذشته احساس مي شود و دعوت به گسترش انقلاب جديد مشابه آنچه در انقلاب سال 1952ميلادي به رهبري جمال عبدالناصر رخ داد، همچنان در ميان مردم موج مي زند.