رایلا اودینگا ، نخست وزیر کنیا و میانجیگر اتحادیه آفریقا در بحران ساحل عاج، امروز یکشنبه برای انجام ماموریت خود عازم آبوجا پایتخت نیجریه شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نایروبی، رایلا اودینگا قرار است در آبوجا با گودلاک جاناتان رئیس جمهوری نیجریه درباره بحران ساحل عاج رایزنی کند.
اداره مطبوعاتی نخست وزیری کنیا امروز یکشنبه با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد نخست وزیر کنیا صبح امروز در چارچوب ماموریت برقراری دوباره صلح و آرامش در ساحل عاج ، عازم نیجریه شده است .
اوضاع در ساحل عاج در پی اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور در بیست و هشتم نوامبر امسال متشنج شده است .
اودینگا قرار است روز دوشنبه این هفته از آبوجا عازم ابیجان پایتخت ساحل عاج شود.
با این حال ، به نظر نمی رسد که میانجیگری رایلا اودینگا نیز راه به جایی ببرد زیرا الحسن واتارا که جامعه بین المللی وی را رئیس جمهوری قانونی ومنتخب ساحل عاج می داند ، خواستار توسل به زور علیه لوران باگبو، دیگر مدعی سمت ریاست جمهوری این کشور ، شده است .
باگبو خود را تنها رئیس جمهوری قانونی و مشروع ساحل عاج می داند.
جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا تهدید کرده اند که اگر وی حاضر به کناره گیری از قدرت نباشد متوسل به عملیات نظامی علیه او خواهد شد.
بر اساس اعلام جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقا ، مقدمات این اقدام نظامی در حال انجام است.