منابع خبری در حالی از سفر صبح امروز (یکشنبه) یک هیات اروپایی به قاهره برای نظارت غیر رسمی بر انتخابات خبر دادند که نظام مصر محدودیت های شدیدی در زمینه نظارت بر انتخابات اعمال کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، منابع حقوقی اعلام کردند یک هیات وابسته به اتحادیه اروپا ساعات اولیه صبح امروز مجوز ورود به قاهره را دریافت کرد.
بنا به اعلام منابع حقوقی ، این هیات اروپایی با بازدید از محل های فعالیت سازمان های حقوقی ناظر برانتخابات پارلمانی مصر ، به طور غیررسمی انتخابات را پی گیری خواهد کرد.
به گفته منابع یاد شده ، برخی از سازمان های بین المللی ازجمله " هیومن رایتس واچ" وشبکه
" اروپا ـ کشورهای حوزه دریای مدیترانه" انتخابات پارلمانی مصر را دنبال می کنند تا گزارش هایی را درباره میزان سلامت انتخابات تهیه کنند.
" معتز الفجیری " عضو شبکه موسوم به " اروپا - کشورهای حوزه دریای مدیترانه " گفت: به همراه هیاتی ازاین شبکه که ریاست آنرا " مارک شاید بولسین " مدیر اجرایی این شبکه برعهده دارد ، به منظور تهیه گزارشی درباره انتخابات پارلمانی مصر به قاهره آمده است.
الفجیری افزود : براساس معیارهای بین المللی برای برگزاری انتخابات سالم و شفاف ، شرایطی که انتخابات مصر درآن برگزار می شود ، " امیدوارکننده " نیست چرا که مسوولان مصری با نظارت بین المللی بر انتخابات مخالفت و در اعطای مجوز به سازمان های حقوقی برای نظارت بر انتخابات مانع تراشی کرده اند.
وی با بیان اینکه مسوولان مصری احکام قضایی مربوط به توقف انتخابات در ده ها حوزه رای گیری را نادیده گرفته اند؛ خاطرنشان کرد: مدیریت انتخابات به عهده وزارت کشور است درحالی که کمیته عالی انتخابات فقط نقش تماشاچی را ایفا می کند.
انتخابات پارلمانی مصر ساعت 8 صبح امروز به وقت محلی و در فضایی از التهاب های انتخاباتی آغاز شد.