خبرگزاري فارس: دو تن از نامزدهاي جماعت اخوانالمسلمون مصر، درگيري اخير ميان نيروهاي امنيتي مصر و قبطيها كه به كشته شدن 2 مسيحي منجر شد را محكوم كرد.
خبرگزاري فارس: دو تن از نامزدهاي جماعت اخوانالمسلمون مصر، درگيري اخير ميان نيروهاي امنيتي مصر و قبطيها كه به كشته شدن 2 مسيحي منجر شد را محكوم كرد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه مصري "الشروق "، "عزب مصطفي " نماينده پارلمان مصر و نامزد اين دوره انتخابات پارلماني كرسي كارگران در حوزه "الجيزه " اعلام كرد كه اخوانالمسلمون و همه مسلمانان الجيزه و يا الهرم مخالف ساخت كليسا نيستند اما بايد مطابق با قانون باشد و با كليساها همانند مساجد و ديگر اماكن ديني رفتار شود.
وي تاكيد كرد: اخوانالمسلمون خواهان تصويب قانون واحد ساخت و ساز مربوط به تمامي اماكن عبادي است تا به اين ترتيب هيچ كس عليه قانون اساسي شورش نكند.
وي تصريح كرد: حادثه العمرانيه نتيجه اشتباه قبطيها و دستگاههاي امنيتي مربوطه بود زيرا از يك سو قبطيها به مجوز صادره براي احداث مركز خدماتي پايبند نبودند و اگر آنها خواهان ساخت كليسا هستند بايد مجوز ساخت كليسا دريافت كنند و از سوي ديگر دستگاههاي امنيتي نيز شتابزده عمل كردند در حالي كه بايد اين موضوع به روش سياسي حل و فصل ميشد.
در همين رابطه "خالد الأزهري " ديگر نامزد كرسي كارگران از جماعت اخوانالمسلمون در حوزه الهرم و العمرانيه نيز بر حمايت خود از ساخت كليسا تاكيد كرد.
چهارشنبه گذشته مسيحيان قبطي در اعتراض به ممانعت دولت از ساخت يك كليسا در العمرانيه دست به تظاهرات زدند كه به زد و خورد و درگيري با نيروهاي پليس كشيده شد و طي آن 2 مسيحي كشته و تعداد زيادي نيز زخمي و يا دستگير شدند.