تنش ها بین اخوان المسلمین و طرفداران آن با نیروهای امنیتی این کشور به سبب فعالیت ها و تبلیغات انتخاباتی همچنان ادامه دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره منابع اخوان المسلمین از بازداشت دوازده تن از طرفداران این جماعت در جریان تجمع انتخاباتی در استان کفرشیخ خبر دادند. این در حالیست که دادستان کل مصر تصمیم گرفته است بیش از یکصد تن از اعضای این جماعت را به اتهام استفاده از نمادهای دینی در تبلیغات انتخاباتی و شرکت در تجمع های بدون مجوز تحت بازجویی قرار دهد. از سوی دیگر تظاهرات طرفداران اخوان المسلمین در برخی استان های مصر همچنان ادامه دارد. ایمان رمضان گزارشگر الجزیره با اشاره به تصاویری از تجمعات انتخاباتی نامزدها و طرفداران اخوان المسلمین که با حضور نیروهای امنیتی و مقابله آنها با شرکت کنندگان در تجمع همراه است گفت: تبلیغات و فعالیت های انتخاباتی اخوان المسلمین در حالی صورت می گیرد که تدابیر و محدودیت های امنیتی دست و پای آنها را تا حد زیادی بسته است.
بر همین اساس در حالی که بر اساس قانون استفاده از نمادها و شعارهای دینی در تبلیغات انتخاباتی ممنوع اعلام شده است اخوان المسلمین همچنان بر شعار «اسلام راه حل است» اصرار می ورزد و آنرا مبنای تبلیغات انتخاباتی خود قرار داده است. در ادامه گزارش آمده است: به نظر می رسد تجمعات و راهپیمایی های اخوان المسلمین واکنشی ارادی و سازمان یافته به بازداشت اعضای این جماعت است که دامنه آن از زمان طرح مسئله انتخابات پارلمانی مصر گسترش پیدا کرده است.