بعد از شمارش حدود دو سوم آرا انتخابات ریاست جمهوری ساحل عاج، لوران باگبو رئیس جمهور فعلی این کشور با سی و هشت درصد پیشتاز است.
الحسن واترا نخست وزیر سابق ساحل عاج نیز با سی و دو درصد آرا در تعقیب باگبو است. در حالی که آنری کنان بدیه رئیس جمهور سابق این کشور نیز بیست و هفت درصد آرا انتخابات روز یکشنبه را به خود اختصاص داده است، رقابت باگبو و واترا در دور دوم محتمل به نظر می رسد. بر این اساس باگبو از حدود سه میلیون رای، تاکنون یک میلیون و یکصد و سی هزار رای معادل ( سی و هفت و هفت دهم درصد ) را به خود اختصاص داده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ابیجان، واترا بیش از نهصد و شصت هزار رای ( سی و دو و سه دهم درصد ) و بدیه نیز حدود هشتصد و هشت هزار رای ( بیست و هفت درصد ) کسب کرده اند.
خبرگزاری فرانسه بر اساس نتایج اولیه شمارش آرا که کمیسیون انتخابات ساحل عاج عصر چهارشنبه اعلام کرد، به این جمع بندی رسید. این نتیجه دو سوم حدود چهار و نیم میلیون آرای ماخوذه ده منطقه از نوزده منطقه و بخشی از آرای ساحل عاجی های خارج از کشور را شامل می شد.