كنيا

بیش از شصت و دو درصد از مردم کنیا حمایت خود را از قانون اساسی جدید کشورشان اعلام کردند. بر اساس نتایج تازه ترین نظرسنجی که در رسانه های کنیا منتشر شد حدود شصت و دو درصد از مردم این کشور به قانون اساسی جدید رای مثبت خواهند داد.



قانون اساسی جدید کنیا در ماه اوت به همه پرسی گذاشته خواهد شد. نتایج این تحقیق که توسط موسسه مطالعاتی تحقیقات راهبردی منتشر شده است نشان می دهد که شصت و دو درصد از واجدان شرایط رای دهی قانون اساسی جدید را تائید می کنند، هجده درصد انرا رد می کنند و بقیه هنوز در این باره تصمیم نگرفته اند.

کیزار هاندا،‌ از مسئولان موسسه مطالعاتی تحقیقات راهبردی،‌ اعلام کرد شصت و دو درصد از افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند بر این عقیده اند که پیش نویس قانون اساسی جدید خوب است اما باید اصلاحاتی در ان صورت گیرد.

این افراد در پاسخ به اینکه چرا با وجود اینکه معتقدند تغییراتی در پیش نویس قانون اساسی جدید باید صورت گیرد در همه پرسی اینده به ان رای خواهند داد،‌اعلام کردند پیش نویس قانون اساسی جدید در هر صورت از قانون کنونی رایج در کشور بهتر است. همچنین این نظرسنجی از نهم تا چهاردهم ژوئیه صورت گرفت نشان می دهد که هفتاد و چهار درصد از مردم کنیا احتمالا در همه پرسی چهارم اوت شرکت خواهند کرد. رایلا اودینگا، نخست وزیر کنیا، پس از انتخاب شدن در این سمت و پس از تشکیل دولت ائتلافی کنیا تاکید کرد دولت به تعهدات خود در زمینه ایجاد اصلاحات در بخشهای مختلف پایبند خواهد ماند.

رایلا اودینگا در سیزدهم اوریل سال دو هزار و هشت بر اساس توافق نامه ای که فوریه سال دو هزار و هشت تحت نظارت کوفی عنان میانجی وقت سازمان ملل متحد، امضا شد، به عنوان نخست وزیر دولت ائتلافی کنیا منصوب شد.

سازمان ملل متحد از حزب حاکم و جناح مخالف کنیا خواسته است برای پایان دادن به بن بست به وجود امده در روند سیاسی کشور اختلافات خود را از طریق گفتگو حل و فصل کنند. نخست وزیر کنیا تاکید کرده است دولت ائتلافی در زمینه ایجاد اصلاحات در قانون اساسی و قانون انتخابات کارهایی انجام داده است و مشکلات مربوط به فساد و موانع و محدودیتهای موجود در نظام قضایی و همچنین برخی معضلات اجتماعی مهم کشور را با موفقیت بررسی کرده و راهکارهایی برای حل و فصل انها پیش بینی کرده است.

رایلا اودینگا به همه شهروندان کنیا قول داده است که دولت همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تمام گروههای و باندهای فساد را از بین ببرد.

به گفته وی کابینه ائتلافی کنیا به طور تنگاتنگ با کمیسیون مبارزه با فساد و دیگر نهادهای امنیتی همکاری می کند تا افراد و گروههایی که در فساد مالی دست دارند شناسایی، بازداشت و محاکمه شوند. به گزارش خبرگزاری شینهوا از نایروبی، نتایج تحقیقات نشان می دهد که قوانین مربوط به سقط جنین، دادگاهها، و املاک و اراضی از مهمترین مسائلی هستند که مردم کنیا درباره ان بحث می کنند و موجب اختلاف در جامعه این کشور افریقایی شده است.


صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه از این خبر یک pdf بساز

سایر خبرها

  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱ استقبال امیرعبداللهیان از همتای الجزایری در تهران
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰ دیدار سفیر ایران با وزیر خارجه سیرالئون
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹ ملاقات سفیر ایران با زندانیان ایرانی در موزامبیک و کسب اطلاع از سلامت آنها
  • ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸ رسانه اماراتی: حمیدتی و البرهان دیدار می‌کنند
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۹ گفت‌وگوهای منطقه‌ای بن‌سلمان و السیسی در پاریس
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۸ مغرب نشست «النقب» را به تعویق انداخت
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۷ سودان جنوبی مرزهایش با سودان را بست
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۶ دیدار سفیر ایران با رئیس مجلس نمایندگان تونس
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۶ تأسف وزیر خارجه مصر از موضع اتحادیه اروپا درباره سوریه
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵ امیرعبداللهیان: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی در دستورکار دولت است
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴ کنعانی حمله تروریستی در اوگاندا را به شدت محکوم کرد
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳ تصمیم دولت بورکینافاسو برای راه‌اندازی سفارت در تهران
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲ رئیس حزب‌ الوفد رسما نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری مصر شد
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۸ تمدید سه روزه آتش‌بس در سودان
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۷ کرملین: تحقق طرح صلح آفریقا درباره اوکراین سخت است
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ دعوتنامه اردوغان برای السیسی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۶ 17 غیرنظامی سودانی از جمله چند زن و کودک در حمله هوایی کشته شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۵ کشته شدن 38 دانش‌آموز اوگاندایی در یک حمله تروریستی
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۴ یونیسف: بیش از 1 میلیون کودک به علت جنگ در سودان آواره شدند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۳ «نیروهای پشتیبانی سریع» سودان، ارتش را به مثله کردن 2 عضو خود متهم کردند
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲ العربیه از تشکیل کمیته‌ ایرانی-مصری برای احیای روابط خبر داد
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷ سفر نخست‌وزیر عراق به قاهره با محوریت ایران و تقویت روابط
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تشدید جنگ داخلی در سودان پس از پایان آتش‌بس 24ساعته
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵ رژیم صهیونیستی به دنبال تولید تسلیحات در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۸ وعده ایتالیا برای کمک ۷۰۰ میلیون یورویی به تونس
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷ نشست شورای همکاری خلیج فارس و مصر درباره مسائل منطقه‌
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶ مشارکت رژیم صهیونیستی در رزمایش «شیر آفریقا» در مغرب
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵ درگیری‌های خونین بین مردم و نیروهای امنیتی در سنگال
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴ کشته شدن ده‌ها کودک در شمال نیجریه در پی حمله مردان مسلح
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶ تمایل کومور برای ازسرگیری روابط رسمی با ایران