«سفيان ميموني» سفير جديد الجزاير ظهر امروز دوشنبه 5 بهمن ماه با مهندس نيكزاد وزير مسكن و شهرسازي كشورمان ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ و به نقل از روابط عمومي وارت مسكن و شهرسازي، مهندس نيكزاد در اين ديدار با بيان اين كه اراده رهبران و مقامات عاليرتبه دو كشور بر ارتقاي روابط همه جانبه فيمابين استوار است، اظهار داشت: بايد كوشيد تا مناسبات اقتصادي دو طرف به سطح مناسبات موجود سياسي و فرهنگي بين دو كشور برسد.
وي با بيان اين كه جمهوري اسلامي ايران آماده است تا در همه فعاليت هاي اقتصادي مد نظر كميسيون مشترك دو كشور خصوصا در زمينه حمل ونقل، گمرك، سدسازي و احداث كارخانه سيمان همكاري هاي لازم را با الجزاير داشته باشد، گفت: در اين ميان بار ديگر بر ضرورت تاسيس بانك مشترك ايران و الجزاير تاكيد مي كنيم و اميدواريم اقدامات لازم از سوي مقامات الجزايري براي تسريع در تاسيس اين بانك صورت گيرد.
مهندس نيكزاد با بيان اين كه موضوع تاسيس بانك مشترك ايران و الجزاير در جلسات هيئت دولت جمهوري اسلامي ايران قويا در حال پيگيري است، تاكيدكرد: اگر الجزاير هم در تاسيس هر چه زودتر اين بانك گام هاي مساعد و سريع تري بردارد، با تسهيل در رفع مشكلات پيش روي شركت هاي تجاري دو طرف، ايران در جلسه آتي كميسون مشترك دو كشور كه به زودي با حضور مقامات بلندپايه دو كشور برگزار مي شود حرف هاي زيادي براي گفتن خواهدداشت.
وزير مسكن و شهرسازي در ادامه مسير همكاري ميان دو كشور را خوب توصيف كرده و اظهار داشت: برگزاري منظم كميسيون مشترك ميان دو كشور و پيگيري موارد مطرح در اين جلسات منافع زيادي براي طرفين خواهد داشت.
وزير مسكن و شهرسازي در خاتمه زمينههاي همكاري و روابط ميان تهران و الجزيره را عميق ، برادارنه و پايدار دانست و اظهار داشت: ايران آمادگي دارد تا در راستاي برنامه 5 ساله توسعه الجزاير كه از سال 2009 تا 2014 به طول مي انجامد، 50 هزار واحد مسكوني در الجزاير بسازد.
سفيان ميموني سفير جديد الجزاير نيز در اين ديدار با ابلاغ سلامهاي گرم نخست وزير الجزاير و وزير مسكن و آباداني كشورش اظهار داشت با توجه به نقش مهم جمهوري اسلامي ايران در منطقه و پيشرفتهاي مهمي كه در زمينههاي اقتصادي به دست آمده است، به عهده گرفتن نمايندگي الجزاير در تهران براي وي افتخار بزرگي است.
وي با اشاره به جايگاه ممتاز ايران و الجزاير در دو قاره آسيا و آفريقا اظهار داشت: دو كشور در سال هاي اخير روابط خود را در زمينه هاي فرهنگي و سياسي به سطح قابل قبولي رسانده اند، اما سطح روابط دو طرف در بخش اقتصادي و تجاري هنوز به جايگاه مطلوبي نرسيده است.
سفير جديد الجزاير رابطه با جمهوري اسلامي را براي كشورش مهم و حائز اهميت دانست و گفت: دو كشور داراي ظرفيت هاي بسياري هستندكه ميتواند در جهت ارتقاي سطح روابط به كار گرفته شود.
وي با بيان اين كه در الجزاير كشش براي توسعه روابط با ايران همچنان وجود دارد، خطاب به وزير مسكن و شهرسازي خاطر نشان كرد : اميدوارم در زمان مسووليت شما راه هاي توسعه سطح روابط دو كشور در همه عرصهها بهويژه در بخش اقتصادي فراهم شود.
سفير جديد الجزاير در تهران با عالي توصيف كردن سطح روابط سياسي دو كشور تاكيد كرد: بايد شرايط را به گونه اي فراهم كنيم كه روابط اقتصادي و تجاري دو كشور همپاي روابط سياسي شود.
وي در ادامه با اشاره به برنامه 5 ساله توسعه الجزاير كه از سال 2009 شروع و تا 2014 طول مي كشد ، از شركتهاي باتجربه ايراني براي شركت در فعاليت هاي اقتصادي و ساخت زيرساخت هاي كشورش دعوت كرد.
سفيان ميموني رساندن سطح روابط الجزاير و ايران به بالاترين حد ممكن را مسئوليت و وظيفه اصلي خود عنوان كرد و افزود: با توجه به تحولات سريع جهاني بايد از تمامي ظرفيتها و امكانات موجود براي ارتقاي هر چه بيشتر همكاريهاي خود در بخشهاي مختلف سياسي و اقتصادي استفاده كنيم و به سطح روابط موجود بسنده نكرد.
وي در خاتمه بار ديگر بر بالابردن حجم تبادلات تجاري دو كشور و ارتقاي سطح روابط اقتصادي بين الجزاير و ايران تاكيد كرد و گفت: من به عنوان نماينده الجزاير در تهران، وظيفه دارم تمام تلاش خود را براي تحكيم هرچه بيشتر روابط فيمابين به كار ببندم.