نیروهای نظامی نیجریه و کامرون حدود سه هزار گروگان را از اسارت گروه تروریستی بوکو حرام نجات دادند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا وسیما به نقل از پایگاه اینترنتی خبرگزاری پرنسا لاتینا ، آزادی این افراد طی سه روز گذشته در عملیات مشترک نیروهای نیجریه ای و کامرونی صورت گرفت.
ژنرال بوبا دوبکرئو فرمانده نیروی مشترک حوزه دریاچه چاد خاطرنشان کرد که حملات روزهای اخیر موجب تضعیف بیشتر بوکو حرام شد و کشورهای منطقه تلاش خود را برای ریشه کن ساختن قطعی این گروه افراطی بیشتر کرده اند.
مقامات نیجریه نیز از آزادی بخش های تحت کنترل بوکوحرام در شمال شرقی این کشور و حملات سنگین به پایگاه های این گروه در سه روز گذشته خبر دادند.
وضعیت بحرانی دختران آزاد شده
تلویزیون فرانسه نیز اخیرا اعلام کرد : دخترانی که در گذشته گروگان نیروهای بوکوحرام بوده اند، پس از آزادی در وضع بسیار بدی به سر می برند.
شبکه پنج تلویزیون فرانسه گزارش داد: بوکوحرام از چند ماه پیش برای سوء قصدهای انتحاری از دختران استفاده می کند. اما شماری از دختران که توسط این گروه به گروگان گرفته شده و اغلب مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفته اند، پس از آزادی نمی توانند به زندگی عادی بازگردند.
این شبکه می افزاید: آزادی امروز آن ها نیز تقریبا نسبی است. چرا که خانواده های این دختران، آن ها را نمی پذیرند.