بلاگ :: آفران بلاگ

فهرست مقالات همه چیده شده بر اساس ترک بک در صعودی

معمولی برجسته مقاله امروز همه
پیش فرض زمان عنوان رای دفعات بازدید نظر ها ترک بک | نزولی صعودی
نوشته ها ادامه...
  1. ادامه انقلاب مردم مصر !
  2. پیروزی اسلام گرایان در مصر
  3. پیروزی اسلامگرایان در انتخابات‌های منطقه
  4. دست امریکا کوتاه می‌شود
  5. بیداری اسلامی در سال 2011
  6. محاکمه دیکتاتور مصر
  7. آموزش و طرز تهیه هورن (غذای آفریقایی) horn
    هورن يکي از آن غذاهايي است که مي‌توان به راحتي سر کار برد و براي نهار خورد. در ضمن براي پيک نيک بسيار مناسب مي باشد. همچنين مي توانيد مقدار زيادي از آن را درست کنيد و بعد از سرد شدن، آن ها را در فريزر نگهداري کنيد. هنگام مصرف کافي است يکي دو ساعت قبل از مصرف، آن ها را از فريزر خارج کنيد تا يخ آن آب شود، يا آن را با استفاده از ماکروفر آماده مصرف کنيد. مواد لازم • 600 تا 630 گرم آرد • نيم ليتر شير • 75 گرم روغن نباتي • 1 قاشق سوپ خوري شکر • 50 گرم خمير مايه يا خمير ترش • مقداري پنير پيتزا يا پنير چيزبرگر • مقداري ژامبون يا کالباس يا سوسيس • 1 عدد تخم مرغ • 1 قاشق چاي خوري نمک • در صورت علاقه مقداري خردل ظروف و وسايل لازم هم زن آشپزخانه، يکي دو عدد سيني فر، يکي دو ورق کاغذ قنادي طرز تهيه يک توضيح کوچک: استفاده از شکر براي اين است که خمير بهتر پف کند، نگران نباشيد هورن‌ها شيرين نخواهند شد. شکر اين خاصيت را دارد که باعث مي‌شود خمير مايه بهتر عمل کند. در ضمن سعي کنيد کالباس يا هر نوع گوشتي ديگر که براي اين منظور تهيه مي‌کنيد مزه دار باشد. هنگام پيچيدن هورن‌ها، همچنين مي‌توانيد مقداري خردل يا هر چاشني ديگري که مزه آن را باب سليقه شما کند استفاده کنيد. اول خمير را آماده مي‌کنيم، براي اين کار شير و روغن نباتي را با هم کمي گرم کنيد تا هم روغن آب شود و هم مايع تا 37 درجه سانتيگراد گرم شود. مخلوط شير و روغن را در ظرف همزن آشپزخانه بريزيد، مخمر (خميرمايه) را هم در آن حل کنيد، شکر و نمک را هم بيفزايد و هم زن را روشن کنيد. بعد کم کم آرد را به آن اضافه کنيد. دقت کنيد خمير بايد خوب مخلوط شود، همچنين دقت کنيد خمير نبايد زياد سفت شود و نه زياد شل باشد. براي اينکه مطمئن شويد که خمير زياد شل نيست با انگشت آنرا امتحان کنيد خيلي کم به دست شما خواهد چسبيد، اگر زياد چسبنده بود بايد کمي آرد بيفزايد و باز با همزن هم بزنيد. وقتي خمير آماده شد آنرا با پارچه بپوشانيد و در مکاني گرم (37 درجه سانتي گراد) بگذاريد براي 1 ساعت خمير استراحت کند. معمولا وقتي اين خمير آماده شد حجم آن دو برابر حجم اوليه خواهد بود. پس از يک ساعت وقتي خمير آماده شد آرد روي ميز آشپزخانه بريزيد و خمير را روي آن قرار بدهيد، سپس آن را به سه قسمت مساوي تقسيم کنيد. هر قسمت را به شکل توپ گرد کنيد و روي آرد قرار بدهيد و با پارچه‌اي آن را بپوشانيد. در اين مرحله خمير را بايد براي 15 دقيقه ديگر استراحت بدهيد. در اين مدت ژامبون يا هر گوشت ديگري را که مي‌خواهيد استفاده کنيد خوب خورد کنيد، قطعات زياد بزرگ نباشد، تقريبا پنج شش ميليمتري. پنير را هم رنده کنيد. يک عدد تخم مرغ را همراه با يکي دو قاشق سوپ خوري شير مخلوط کنيد و با چنگال خوب بزنيد تا يک دست شود. وقتي خمير آماده شد هر يک از آن ها را جداگانه به شکل يک دايره 38 سانتيمتري با وردنه پهن کنيد و بعد آن را به صورتي که در شکل مي‌بينيد به 8 قسمت تقسيم کنيد (برش بدهيد). بعد هر قسمت را جداگانه روي ميز قرار دهيد و اول با قلم موي مخصوص آشپزخانه حاشيه‌هاي خمير را با کمي تخم مرغ رنگ بزنيد. حالا در قسمت قاعده مثلث شکل خمير، مقداري ژامبون (يا کالباس) قرار بدهيد، کمي پنير هم روي آن بريزيد، اگر خردل هم دوست داريد مقداري خردل هم بيفزايد و سپس آن را از طرف قاعده به طرف زاويه روبرو لوله کنيد. بعد از لوله کردن کمي آن را خم کنيد و داخل سيني فر روي کاغذ قنادي قرار دهيد. وقتي همه هورن‌ها آماده شدند روي آن ها را با قلم موي آشپزي با مقداري از مخلوط تخم مرغ رنگ بزنيد و داخل فر قرار بدهيد. فر بايد قبل از شروع 200 درجه سانتيگراد گرم شده باشد. هورن‌ها را در مدت تقريبا 15 دقيقه بپزيد، اين زمان تقريبي است و نسبت به فر شما بايد تنظيم شود. قبل از اينکه آن ها را از فر خارج کنيد دقت کنيد رنگ آن ها طلايي شده باشد
  8. نمايي از ميدان استقلال در شهر داکار
  9. طوطی آفریقایی کله قهوه ای
     
  10. داروهای گیاهی برای التهاب مفاصل
    ● پنجه شیطان پنجه شیطان یک گیاه آفریقایی است که نام خود را از چنگال‌های پنجه‌ای شکل موجود بر میوه خود گرفته است. قسمت توپر میوه در پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد. فعالیت دارویی پنجه شیطان به گلیکوزیدهای ایریدویید (iridoid)آن به ‌ویژه "هارپاگوزید" مرتبط است. تصور می‌شود پنجه شیطان اثرات ضد التهابی داشته باشد. در سه بررسی بالینی با کیفیت متوسط تا بالا، محصولات حاوی ۲ تا ۵/۲ درصد هارپاگوزید، مورد ارزیابی قرار گرفت. استفاده از این ترکیبات به تنهایی یا همراه با داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) سبب کاهش علایم درد ناشی از استئوآرتریت(التهاب مفاصل) شده، به خوبی تحمل می‌شود. پنجه شیطان ممکن است سبب عوارض جانبی نظیر اسهال، درد شکم و واکنش‌های پوستی شود. در یک بررسی، وقوع پورپورا*(purpura) در یک بیمار تحت درمان با وارفارین گزارش شد. هر چند پنجه شیطان امیدوارکننده به نظر می‌رسد، ولی قبل از توصیه به مصرف آن، درباره اثربخشی و بی خطریِ درازمدت دارو، به شواهد بیشتری نیاز داریم. ● زردچوبه زردچوبه، ادویه‌ای است که در پودر کاری(زردچوبه هندی) موجود است. ماده فعال دارویی آن، رنگدانه‌ای به نام "کورکومین" است که سبب ایجاد رنگ زرد در خردل، آبگوشت یا سایر غذاها می‌گردد. تصور می‌شود کورکومین خواص ضد التهابی دارد. آزمایش های بالینی اثربخشی زردچوبه برای درمان استئوآرتریت(التهاب مفاصل) را مورد ارزیابی قرار نداده‌اند، با این حال برخی تحقیقات بالینیِ مقدماتی نشان می‌دهد که ممکن است زردچوبه علایم آرتریت روماتوئید را کاهش دهد. زردچوبه به عنوان یک ادویه غذایی، بی‌خطر است و به نظر می‌رسد اگر در کوتاه‌مدت و به عنوان دارو نیز به کار گرفته شود، بی‌خطر بوده و به خوبی تحمل می‌شود. با این حال، تا زمانی که شواهد بالینی قابل اعتماد در دست نیست، مصرف زردچوبه برای درمان استئوآرتریت توصیه نمی‌شود. ● زنجبیل (Ginger) زنجبیل ترکیبی است که برای درمان "بیماری حرکت"**( motion sickness) "بیماری صبحگاهی"(morning sickness) به خوبی شناخته شده است. همچنین سابقه استفاده از آن برای درمان بیماری‌های روماتیسمی نظیر استئوآرتریت و آرتریت روماتویید وجود دارد. زنجبیل ممکن است با مهار یک سری از آنزیم ها در بدن، خواص ضد التهابی داشته باشد. همچنین امکان دارد ساخت پروستاگلاندین‌های التهابی را کاهش دهد. در دو بررسی بالینی که توسط شرکت‌های سازنده حمایت‌ می‌شد، ترکیبات خاص زنجبیل مورد ارزیابی قرار گرفت. به نظر می‌رسد ‌تاثیر مصرف این عصاره‌ها به مدت ۳ تا ۶ هفته در کاهش درد استئوآرتریت هنگام راه‌افتادن یا ایستادن، از صفر تا متوسط متغیر است. زنجبیل بی‌خطر به شمار می‌آید و در بررسی ‌های بالینی به خوبی تحمل شده است؛ با این حال شواهد کافی برای توصیه به مصرف زنجبیل برای درمان استئوآرتریت در دست نیست.
« 1 ... 13 14 15 (16) 17 18 19 ... 27 »