درخواست «طرابلس» از نیروهای مسلح برای شرکت در «عملیات آزادسازی سرت»

تاریخ ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰ | عنوان: ليبي


دولت نجات ملی طرابلس از گروه‌های انقلابی خواست در عملیات «آزادسازی شهر سرت» مشارکت کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، درگیری میان گروه تروریستی داعش و نیروهای مسلح حاضر در «سرت لیبی» همچنان ادامه دارد.

خبرگزاری «رویترز» گزارش داد که در جریان درگیری میان عناصر داعش و سایر گروه‌های مسلح 37 نفر در شهر سرت کشته شده‌اند.

به گزارش این خبرگزاری، حمله گروه تروریستی داعش به نیروهای دولتی وابسته به پارلمان منحل «طبرق» در شهر «بنغازی»‌لیبی واقع در شرق این کشور نیز به کشته شدن 5 سرباز منجر شد.

وزرات دفاع دولت نجات ملی طرابلس از نیروهای مسلح و گروه‌های موسوم به «انقلابی» وابسته به خود خواست در عملیات موسوم به «عملیات آزادسازی شهر سرت» از چنگ گروه تروریستی داعش مشارکت کنند.

یکی از ساکنان شهر سرت نیز گفته است که خانواده‌ها این شهر را ترک می‌کنند و تروریست های داعش در پی کسانی هستند که سلاح در اختیار دارند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=99991