چهار نفر از شبه نظاميان فجر ليبي در جنوب غربي طرابلس کشته شدند

تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶ | عنوان: ليبي


چهار نفر از شبه نظامیان فجر لیبی [وابسته به قطر ] در حمله موشکی ارتش موسوم به ارتش قبایل [ وابسته به عربستان ] در اطراف پایگاه هوایی الوطیه در جنوب غربی طرابلس پایتخت لیبی کشته شدند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره ، نیروهای فجر لیبی به محاصره پایگاه الوطیه ادامه می دهند.
نیروهای ارتش قبایل و تیپهای قعقع و صواعق که همه آنها طرفدار خلیفه حفتر سرتیپ بازنشسته ارتش لیبی هستند در این پایگاه هوایی پناه گرفته اند.
احمد خلیفه خبرنگار الجزیره در گزارشی اختصاصی از محاصره این پایگاه گفت نیروهای فجر لیبی در چند کیلومتری پایگاه وطیه مستقر شده‌اند و آماده کنترل بر این پایگاه هستند و آن را از سه محور به محاصره در آورده‌اند و منتظر فرمان ریاست ستاد مشترک برخاسته از کنگره ملی لیبی هستند تا به آن حمله و تصرف کنند و در داخل آن مستقر شوند.
هواپیماهای وابسته به نیروهای فجر لیبی به مواضع نیروهای ارتش قبایل در چند روز گذشته در اطراف وطیه حمله کردند که خسارات سنگین جانی و تجهیزاتی بر جای گذاشته است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=97866