تلاش مصر برای به دست آوردن عضویت غیر دائمی شورای امنیت

تاریخ ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۶ | عنوان: مصر


وزیر خارجه مصر که در نیویورک به سر می‌برد از تصمیم کشورش برای عضویت غیر دائمی در شورای امنیت سازمان ملل خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که کشورش در راستای تلاش برای ایجاد صلح و امنیت بین المللی و پیشبرد مشکلات کشورهای جهان سوم تلاش خواهد کرد که برای عضویت غیر دائمی در شورای امنیت که اکتبر آتی انتخاب می‌شود، اقدام کند.

پایگاه خبری المصراوی گزارش داد که مصر طی چهار دوره [1949-1950، 1961-1962، 1984-1985 و1996-1997] به عنوان عضو غیر دائم شورای امنیت انتخبا شده بوده است.

بر اساس این گزارش، شکری در دیدار با نمایندگان دائمی کشورهای آمریکای جنوبی و دریای کارائیب در سازمان ملل در نیویورک اعلام کرد که کشورش توجه بسیار زیادی به مسائل مربوط به منع انتشار سلاح‌های اتمی و موضوعات مربوط به تولید و توسعه هزاره فعلی دارد.

شکری اعلام کرد که قاهره تلاش می‌کند مشکلات خاورمیانه به ویژه پرونده فلسطین، بحران لیبی و بحران سوریه را در راستای قوانین بین المللی حل وفصل کند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=97711