انتقاد داعش از اخوان المسلمین مصر به دلیل اعتراضات مسالمت‌آمیز

تاریخ ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۴ | عنوان: مصر


گروهک تروریستی انصار بیت المقدس که با داعش بیعت کرده از اخوان المسلمین به دلیل روش مسالمت آمیز در اعتراضاتشان انتقاد کرد.
بعد از صدور حکم 20 سال زندان برای محمد مرسی رئیس جمهور برکنار شده مصر و تعدادی از رهبران اخوان المسلمین گروهک تروریستی «انصار بیت المقدس» که به داعش اعلام وفاداری کرده از روش مسالمت آمیز اخوان برای اعتراض به دولت مصر انتقاد کرد.

پایگاه خبری «رأی الیوم»، گزارش داد که این گروهک با انتشار فایلی صوتی اعلام کرد که صدور این حکم به دلیل روش دموکراتیک اخوان برای اعتراض به جای اعلام جهاد بوده است.

انصار بیت المقدس ادعا کرده که اخوان المسلمین بر خلاف فرمان خدا، راه دموکراسی را پیش گرفته‌اند به همین دلیل رهبران این گروه با احکام اعدام و حبس طولانی مدت مواجه شده‌اند.

یکی از رهبران اخوان المسلمین که در لندن است در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی اعلام کرد که هرچند اخوان با انتقاداتی رو به رو شود این گروه از روش مسالمت آمیز خود برای اعتراض دست بر نخواهد داشت.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=97679