گفت‌وگوی تلفنی «کری» و «شکری» درباره توافق هسته‌ای ایران

تاریخ ۱۷ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۵:۲۴ | عنوان: مصر


وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای مصری خود توافق حاصل شده بر پرونده هسته‌ای ایران را با او مورد بررسی قرار داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در تماسی تلفنی با «سامح شکری» وزیر خارجه مصر گفت‌وگو کرد.

پایگاه خبری «مصری الیوم»، به نقل از «بدر عبدالعاطی» سخنگوی وزارت خارجه مصر گزارش داد که این گفت‌وگوها درباره روابط دو جانبه دو کشور و ساز‌وکار تقویت منافع مشترک واشنگتن و قاهره بوده است.

سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد که دو طرف همچنین توافق ایران و کشورهای 1+5 درباره پرونده هسته‌ای تهران را مورد بررسی قرار دادند و بر اهمیت این توافق که به ایجاد ثبات در خاورمیانه منجر خواهد شد تأکید کردند.

بر اساس این خبر پرونده یمن، بحران امنیتی لیبی و تلاش‌ مصر برای مبارزه با تروریسم در منطقه مورد بررسی قرار گرفته است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=97384