بحران ديپلماتيک ميان طرابلس وبرن به اروپاييان نيز کشيده شد

تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۶ | عنوان: ليبي


در بحبوحه بحران ديپلماتيک ميان طرابلس و برن، ليبي روز پنجشنبه به سياست اروپا در اعمال محدوديت براي اعطاي رواديد شنگن به اتباع و مسئولان اين کشور اعتراض کرد.
خالد قيم معاون وزير امور خارجه ليبي به خبرگزاري فرانسه گفت،‌ در هفته هاي اخير بيشتر درخواستها براي رواديد شنگن به اتباع و مسئولان ليبي رد شده است.
وي انچه را که همبستگي نظام مند و برنامه ريزي شده کشورهاي اروپايي با برن ناميد محکوم کرد.
ليبي در يادداشت اعتراض اميز خود براي سفيران کشورهاي اروپايي در طرابلس خواستار پاسخ انها شد و هشدار داد در صورت ادامه اين سياست به اقدام تلافي جويانه متوسل خواهد شد.
اين مسئول ليبي از جمله به رد درخواست براي رواديد شنگن به مسئولان نخست وزيري و وزارت بهداشت کشورش در ابتداي اين ماه اشاره کرد.
دستگيري هانيبال قذافي پسر سي و دوساله رهبر ليبي در هتلي در ژنو در تابستان پارسال به بحران ديپلماتيک ميان برن و طرابلس انجاميد.
ليبي نيز در اقدامي تلافي جويانه بيش از يک سال است دو بازرگان سوئيسي را به اتهام نقض قوانين مهاجرت و اقامت بازداشت کرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=9712