حمایت خلیفه حفتر از حملات هوایی مصر علیه تروریست‌ها در لیبی

تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۱ | عنوان: شمال آفريقا


فرمانده گروه الکرامة لیبی، با استقبال از حملات هوایی مصر علیه تکفیری‌ها، به هماهنگی نظامی بین گروه الکرامة و ارتش مصر اشاره کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «خلیفه حفتر» ژنرال سابق ارتش لیبی و فرمانده گروه «الکرامة» در مصاحبه با روزنامه «الجریده» کویت، با اشاره به اینکه دیگر اتفاقات مشابه اعدام مسیحیان مصری در لیبی اتفاق نخواهد افتاد گفت: با مصر در این زمینه هماهنگی‌هایی وجود دارد و قاهره ارتش لیبی را آموزش خواهد داد.

وی با استقبال از حملات هوایی هواپیماهای مصری علیه مواضع تکفیری‌ها در لیبی، گفت: چاره‌ای جز مشارکت مصر در حمله علیه تروریست‌ها وجود ندارد و پیش از این نیز بارها این خواسته را از مصری‌ها کرده‌اند.

خلیفه حفتر گفت: اعتقاد داریم که کشورهایی از تروریسم در لیبی حمایت می‌کنند و ما اجازه نمی‌دهیم کسانی که از سوریه و عراق و دیگر نقاط جهان به لیبی آمده‌اند، لیبی را به محل تروریست‌ها تبدیل کنند.

وی در آخر خواستار رفع تحریم تسلیحاتی ارتش لیبی شد.

قابل ذکر است که منظور «خلیفه حفتر» از ارتش لیبی، گروه تحت امر خود یعنی گروه «کرامت» است که در ماه می 2014 علیه ارتش لیبی و با حمایت بسیاری از فرماندهان عالی رتبه ارتش لیبی از جمله فرمانده نیروی هوایی، اعلام وجود کرد.

خلیفه حفتر از سوی مصر و کشورهای حاشیه خلیج فارس به خصوص امارات حمایت می‌شود.

حمایت خلیفه حفتر از حملات هوایی ارتش مصر در خاک لیبی در حالی است که شورای عالی دفاع دولت طرابلس دیروز (سه شنبه) اعلام کرد که دولت لیبی در نظر دارد تا شکایتی رسمی علیه مصر به سازمان ملل و سازمان‌های حقوق بشری به دلیل حملات هوایی جنگنده‌های مصری، ارائه دهد.

دولت مصر در واکنش به اعدام 21 نفر از اتباع این کشور توسط شاخه داعش در لیبی، با نقض حریم هوایی لیبی مناطقی از این کشور را بمباران کرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=96702