اطلاعات مصر برای دستگیری داعشی‌ها به لیبی ورود کند

تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۹ | عنوان: مصر


رئیس حزب الجیل مصر ضمن استقبال از حملات هوایی ارتش کشورش علیه مواضع داعش در لیبی گفت: اطلاعات مصر نیز باید برای شناسایی دقیق‌تر داعشی‌ها به لیبی ورود کرده و آنها را دستگیر و در قاهره محاکمه کند.
«ناجی الشهابی» رئیس حزب الجیل مصر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در قاهره ضمن استقبال از حملات هوایی ارتش مصر علیه مواضع داعش در لیبی، خواستار تداوم این حملات تا نابودی همه عناصر تکفیری در لیبی شد.

وی تصریح کرد: حملات هوایی مصر کافی نیست اطلاعات مصر باید به لیبی ورود پیدا کند تا دست این گروه‌های تکفیری را فلج و افراد این گروه‌ها را دستگیر و آنها را به قاهره تحویل دهد تا در برابر همه جهانیان محاکمه شوند.

الشهابی تاکید کرد: حملات هوایی روز دوشنبه ارتش مصر در لیبی تاکیدی بر این امر بود که مصر قادر به حفاظت از امنیت ملی و شرافت مردمانش و انتقام‌گیری و قصاص قاتلان جنایتکار شهروندان خود است.

وی ضمن موفقیت آمیز توصیف کردن حملات روز دوشنبه ارتش مصر علیه پایگاه‌های آموزش عناصر تکفیری و انبارهای تسلیحاتشان در لیبی گفت: باید به ادامه حملات و تعقیب سرکرده‌های داعش در هر جایی پرداخت تا از آنها قصاص گرفته و مجازات شوند.

رئیس حزب الجیل مصر واکنش سریع نیروهای مسلح و عملی کردن تصمیم شورای دفاع ملی و اعلان جنگ علیه داعش و حامیان و تامین کننده‌های مالی آنها را تمجید کرد.

الشهابی عمل فوری و دقیق دولت به تصمیم‌های عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور و ممانعت از سفر مصری‌ها به لیبی و ایجاد ساز و کارهای لازم برای بازگشت همه کارگران مصری مشغول در لیبی به کشورشان را خواستار شد.

وی درباره نقش احزاب سیاسی مصر در برهه کنونی برای کمک به ارتش این کشور گفت:همه احزاب سیاسی مصر باید در صف حمایت از فرماندهی کل قوا برای مقابله با تروریسم باشند و صدور بیانیه‌ها در محکومیت جنایات داعش کفایت نمی‌کند.


در پی اعدام 21 شهروند مسیحی مصری به دست تروریست‌های داعش در لیبی، جنگنده‌های ارتش مصر مواضع این گروه تکفیری را روز دوشنبه بمباران کردند.

این 21 شهروند مصری چندی پیش توسط گروه‌های تندرو وابسته به داعش در لیبی ربوده شدند و روز یکشنبه داعش با انتشار فیلمی اعلام کرد که آنها را اعدام کرده است.
در واکنش به انتشار این فیلم، ارتش مصر اعلام کرد که بامداد دیروز مواضع داعش در اطراف شهر «درنه» لیبی هدف بمباران جنگنده‌های مصری قرار گرفته است و جنگنده‌ها توانسته‌اند اهداف خود از جمله مراکز آموزشی داعش و انبارهای مهمات این گروه را منهدم کنند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=96696