حملات هوایی محرمانه امارات و چند کشور عربی دیگر علیه شبه‌‌نظامیان لیبی

تاریخ ۱۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۹ | عنوان: ليبي


یک پایگاه خبری مربوط به حاشیه خلیج فارس اعلام کرد که چندین کشور عرب به صورت محرمانه حملاتی هوایی علیه نیروهای «فجر» لیبی انجام می‌دهند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، حدود 4 ماه پیش آمریکا اعلام کرد که عربستان سعودی و امارات عربی متحده به صورت محرمانه حملاتی هوایی علیه مواضع شبه‌نظامیان اسلام‌گرا در لیبی انجام دادند.

در ماه آگوست (2014) روزنامه «نیویورک تایمز» در این مورد نوشت: مصر و امارات به صورت سِری حملاتی هوایی علیه شبه‌نظامیان اسلامی که سعی دارند بر طرابلس مسلط شوند، انجام دادند. آمریکا ادعا کرد که اصلا در جریان این امر نبوده است.

بنا به گزارش «الخلیج الجدید»، از سوی دیگر روز یکشنبه (14دی) مقامات یونانی اعلام کردند نفتکش «آرائوو» این کشور هدف حمله هوایی یک جنگنده ناشناس قرار گرفت. محل حمله بندر «درنه» بود که کانون شبه نظامیان تندرو (نیروهای فجر) در لیبی به شمار می‌رود.

در این حمله دو خدمه نفتکش مذکور کشته و دو نفر دیگر مجروح شدند. البته برخی خبرگزاری‌ها اعلام کردند که این حمله هوایی از سوی نیروهای مسلح تحت امر دولت به رسمیت شناخته شده بین المللی لیبی انجام شده است.

الخلیج الجدید در پایان گزارش خود این نتیجه را اعلام می‌کند که عربستان، مصر، و امارات عربی متحده به صورت محرمانه حملاتی هوایی علیه نیروهای فجر لیبی که در مقابل نیروهای خلیفه«حفتر» فرمانده عملیات «الکرامه» در شرق لیبی ایستاده‌اند، انجام می‌دهند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=96241