صدور حكم حبس براي ده‌ها تن از مخالفان "نظام كودتا" در مصر

تاریخ ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۶ | عنوان: مصر


دادگاه كيفري مصر 34 تن از مخالفان "كودتاي نظامي" از جمله 19 دانشجو را به سه سال زندان و همچنين حبس ابد محكوم كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از پايگاه اينترنتي شبكه خبري الجزيره، موارد اتهام اين افراد شامل پيوستن به گروه ممنوع الفعاليت اخوان المسلمين، برپايي تظاهرات‌ بدون كسب مجوز قانوني و حمله به اماكن عمومي و خصوصي است.

پيشتر دادگاه كيفري مصر 155 تن از مخالفان "كودتا" را كه در ميان آن‌ها چند دختر جوان نيز حضور داشتند، به آشوب افكني در مصر متهم و به تحمل دو الي 25 سال زندان محكوم كرد.

مقامات مصري طي يك سال گذشته هزاران تن از فعالان و مخالفان و حاميان اخوان المسلمين مصر را بازداشت كردند.

پيشتر دادگاه كيفري مصر در اقدامي بي‌سابقه پرونده صدها تن از متهمان را به منظور استفتاء جهت اجراي حكم اعدام آن‌ها، به مفتي مصر ارجاع داد كه اين مساله انتقاد گسترده مجامع بين‌المللي را در پي داشت.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=96173