الجزاير مرزهاي خود با تونس و ليبي را تقويت كرد

تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۷:۲۷ | عنوان: شمال آفريقا


روزنامه ˈفجرˈ چاپ الجزاير روز يكشنبه نوشت كه اين كشور براي مقابله با تهديدهاي احتمالي تروريست ها، تدابير امنيتي در مرزهاي مشترك با تونس و ليبي را تقويت كرده است.
به گزارش روزنامه فجر، الجزاير پس از دريافت هشدار امنيتي از جانب وزارت دفاع تونس در خصوص به كارگيري سلاح سنگين و يا هواپيماي كوچك در حمله به تاسيسات حياتي منطقه جنوبي كه شركت هاي نفت و گاز الجزاير در آن مستقر هستند، نيروهاي دفاع هوايي خود را در شرق و جنوب كشور تقويت كرد.

بر اساس اين گزارش، الجزاير با استقرار سه هزار نيروي نظامي اضافي در مرزهاي مشترك خود با تونس و ليبي همچنين اعلام وضعيت آماده باش، طرح نظامي - امنيتي را به منظور آمادگي براي پاسخگويي به تهديدهاي تروريستي احتمالي، به اجرا درآورد.

اين نشريه افزود: افزايش نگراني الجزاير به دليل موضع مخالف اين كشور با هرگونه مداخله نظامي در ليبي و احتمال فشار كشورهاي خارجي به الجزاير براي شركت در آن از طريق فراهم كردن تسهيلات براي گروه هاي تروريستي خارجي، است.

ليبي از زمان سرنگوني 'معمر قذافي' ديكتاتور سابق اين كشور در سال 2011 ميلادي تاكنون شاهد بحران سياسي و درگيري هاي شديد مسلحانه ميان گروه هاي متخاصم بوده است.
ايرنا



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=95138